Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yeni aracımı kullanıyorum.Aracımı kullandıkça ve tanıdıkça daha çok sevmeye başladım yalnız direksiyonu comfort moduna aldığımda mesela park ederken filan çok fazla yumuşak olmuyor bu modda da olsa hızlandıkça sertleşiyor diğer modlarda da denedim en çok sport modda çok sert oluyor yavaş giderken bile gerçekten çok sert oluyor özellikle yüksek süratlerde demir gibi sertleşiyor ama comfort modunda park ederken çok daha yumuşak olmasını bekliyorum ama bana çok yumuşak gelmiyor acaba bana mı öyle geliyor?Lastik basınçlarıda 32 hep bakarım .Bir ara servise gidersem test aracında da deneyeceğim. Sizler de benim gibimi hissediyorsunuz.Elantra kullanan biri eps yazılımını değiştirtmiş i30 aracında da bu şekilde değişdirten varmı teşekkürler
Normal sen alis iyice arabaya sana normal gelecektir bizim gibi ayarsiz kullanmiyorsun ya ona dua et HTC One cihazımdan gönderildi
Zaten çok aşırı fark olmazki i30 olsun yeter ya altındaki arabanın kıymetini bil diğer Hyundai'lere benzemez hocam. Yol tutuşu desen var , donanım desen var , performans desen oda var hyundai'nin amiral gemisi i40 kaptan pilotuda i30 GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 2 aydır i30 cw kullanıyorum şu sertlik ayarları hissedilmiyor diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum bariz farklar var ama konfor modunda çok rahat pamuk gibi normal mod komfora göre biraz daha hisli ve sert spor mod taş gibi denilecek şekilde..