Bir kaç gün içinde araç almayı planlıyorum. i30 cw ile leon st arasında kaldım. Kullanan arkadaşların olumlu ve olumsuz taraflarını yazabilirlerse sevinirim.
Neden cw araç istiyorsunuz bende leon fr mı i30 hb mi daha iyi bir seçenek olur leon almayı düşünüyordum araştırdım baya yol tutuşu kötü ve sert yapıya sahip konfor yok HTC One cihazımdan gönderildi
bence ikisinide deneyin gidin görün test sürüşü yapın sonra karar verin burası hyundai aşıklarıyla dolu doğal olarak tercihini duygusal olarak i30 dan yana yapar ha i30 leon dan iyidir de ama kararı sizin vermeniz gerekir sonra keşke dememek için...
i30 cw elite için kaporayı verdim, anlaştık. Aracın gemiden gelmesini bekliyoruz bakalım. Hayırlısı artık...
Siz deyince sitelerine girip iki modeli'de şöyle bir göz gezdirdim. Açık ara i30 hele cw değil ama hb yazan kasası çook tatlı. Seat bana neden bilmiyorum sert sürüşü zor bir araba izlenimi verdi.
Cw değil de benzinli otomatik hb modeline çok baktım bende..i30 Elite ve Leon FR arasında tercih yapmak zor..Leon biraz daha dolu gibi geliyor bana donanım olarak..Ama içerideki estetik bakımından Leon çok basit kalıyor i30 un yanında..i30 un içi daha estetik daha göz alıcı..Tabi motor farkı da var..Leon da daha güçlü bir motor var..Servis konusunda Hyundai nin daha iyi olacağını düşünüyorum Seat e göre..Sorunsuzluk aracın kalitesi bakımından birşey diyemem her ikisi içinde kullanmadan..Hayırlısı olur umarım sizin için...
Daha önce Seat marka aracım oldu. Garanti sürelerini ve parça fiyatlarını düşünürsek Hyundai daha ağır basıyor. Ayrıca Servis memnuniyeti Hyundai nin bence geniş ağıyla daha tatminkar olacaktır. Ben CW hyundai i30 a bindim ve kesinlikle pişman olunmayacak bir araç. Alınmış alınmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Ben bir i30 cww kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.. Ben i30 cw almadan önce gittim Leon cw bakmaya araç bomboş donanım olarak kayda gelir birşey yok 74.000 TL gibi fiyat verdiler.. i30 gerçekten sürüş olarak konfor donanım olarak süper bir araç.. Benim aracım otomatik vites millet çok yakıyor diyorlar falan hikaye aracı kullanmana bağlı dip gazdan ayağını çekmezsen her araç fazla yakar.. Aracı almışsınız pişman olmayacaksınız emin olun.. Allah Kaza Bela Vermesin..
İ30 cw daha güzel, kaliteli. Leona bakmıştım alırken, beğenmemiştim. Arabayı alıp kullandınız sanırım ;şimdi sizin fikriniz nedir?
İki araç arasında kararsız kalacak olanlara tavsiyem ; eşinizi, nişanlınızı ,kız arkadaşınızı yada kız kardeşinizi götürün bayiye iki aracıda gösterin içine oturtun ve sonrada yorumlarını dinleyin bakalım neler oluyor , kadınlar detaycıdır size bir bakışta kullandığınız aracın bile bilmediğiniz özelliklerini anlatır, gösterir şaşırırsınız "Allah Allah benim arabada buda mı varmış ben hiç dikkat etmedim" dersiniz
Sw sever biri olarak i30 sw diyorum(bütçem olduğunda aklımda olan bir araç). Hayırlı olsun, keyfini sürün.