Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i30 cw - ceed sw

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda omerbarisk tarafından 13 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iki aracı da inceleme fırsatım olmadı ama bu i30cw ve ceed sw aynı uzunluktalar (zaten i30 ve ceed hemen hemen aynı araçlar) ama i30 cw'nin bagajı 415 lt iken ceed sw'nin bagajı 534 lt. şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ceed sw bu i30 cross wagon diyecek ama neredeyse sw boyunda cross wagon yapıp ondan 120 lt daha küçük hacimli bir bagaj yapmayı nasıl becermişler. anladığım kadarı ile i30 ile i30 cw arasında arka koltuktaki diz mesafesi açısından bir fark yok. bildiğim kadarı ile ceed ve i30'un arka koltuklarındaki diz mesafesinde de bir fark yok. nereye gitmiş bu kayıp 120 lt?

2. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şöyle bir baktım da; i30 cw'nin bagajı b segment sw'lerden de küçük. skoda fabia combi ve clio sw'den küçük, kendisinden neredeyse 20 santim kısa pejo 3008'den de küçük. aklım almıyor sw boyutlarında bir C segment araçda nasıl bu kadar küçük bir bagaj oluyor?

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    cevap basit b segmentinde ve c segmentindeki araçların çoğunda lüks konfor ön planda tutulmaz heleki sw larda tamamen taşıma ön planlıdır.. araçları görmedim ama mantık yürüterek söylüyorumki hyundai rahatı ve konforu ön plana almış olmalı ön ve arka diz mesafeleri i30da ceed e göre çok daha fazla ve rahat ferahdır keza bu ön taraf içinde geçerli aracın iç hacminde böyle bir paylaşım dağılım yapmış olabilirler..

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İ30 daha konforlu ve ceed'e göre daha çok tutulan bir araçtır...

Servis-yedek parça-ikinci el konularındada kesinlikle İ30 daha mutlu eder insanı...

kıa zaten hyundainin üvey evladı.....

Bu Sayfayı Paylaş