Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ30 1.6CRDİ 90 PS TEAM

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda kfhalil tarafından 21 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. kfhalil

kfhalil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar selam herkese.İ30 1.6CRDİ 90 PS TEAM modelini almayı düşünüyorum 33 bin tl bi fiyat çıkardılar. Arabayı yakından gördüm iç dizaynı dış dizaynı gerçekten hoşuma gitti. eğer kullanan arkadaşlar varsa bana fikir beyan edebilecek yorumlar yaparlarsa sevinirim.iyi veya kötü kullananan arkadaşlar her türlü yorum yapar ve bilgilendirirlerse sevinirim.ama lütfen hiç binmemiş arkadaşlar huynadi alacağıma lamborgini alırım ferrari alırım tarzı yorumlar yapmasınlar. bi de sadece bu modelini alabilirim bi üst modelini alamam sadece bu model hakkında yorum istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler....

2. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam bende 1 hafta önce i 30 crdi 90 psteam modeli araç aldım.33,500 e.bence çok iyi bi tercih kesinlikle tavsiye ederim.ama bi kaç gündür konsolun ön sol tarafından ses gelmeye başladı.umarım artmaz.bunun dışında çok güzel serii araç.ha bide sis farı yok ve arka camlar otomatik değil bilginiz olsun.şu anda şehir içi ve şehir dışı olmak üzere 18 kuruş yakıyo.ama daha 750 km de ilerledikçe düşecektir.düşünmenize gerek yok kesinlikle alınır.başka kafanıza takılan sorular olursa cevaplayabilirim.saygılar
    Düzenleyen : yelken_07

3. kfhalil

kfhalil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet malesef arka camlar otomatik değil görmüştüm sis farı da bi üst modelde vardı galiba. şu an hatırlamıyorum ama aracın kliması dijital klimaydı değil mi? bir de i30 alan herkeste sol ön taraftan ses gelme sıkıntısı var.bu sorunla karşılaşmayan kimse yok mu veya bu sorunun nedeni bozuk yollarmıdır yoksa araçta bir hata mı vardır.eğer araçla ilgili bir sorun ise böyle olacağının bile bile alınır mı? teşekkürler...

4. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    o konu kafanatakılmasın anlı şanlı arabalrdan ne sesler geliyo şaşarsın o birazda bizim titizlenmemizden ileri geliyo benim arabada gözlük unutmuşum o tıkırdıyomuş çıkardım bitti
    alacağın araba vereceğin paraya göre çok fazla gönlün rahat olsun al zevkle bineceksin sis farı bende var bi kere kullandım fayda ettimi onu bile bilmiyorum arka cam otomatiği bi eksiklik ama o paraya o teknolojiyi veren başka marka yok kaldıki çok da önemli değil şunu unutma aracı esas değerleniren kasa ve motor 47 milyarlık araba ile aynı kasa aynı motor
    ben alırken en üst versiyonu vardı imkanımda vardı tercih etmedim

5. yelken_07

yelken_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    klima digital değil malesef.ayrıca arkadaşada katılıyorum rahatsız edici bi ses değil ama kafaya takarsan rahatsız olursun.i 30 ların genelinde var bu sorun.valla ben şu an çok memnunum.era alacaktım ama şu an iyikide i 30 almışım diyorum.kesinlikle memnun kalırsın.

6. i30black

i30black Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bende 2009 hazıran da aldım ozaman otv ındırımı vardı en baz model olan team ı 29,000 a aldım su an 7 500 km de memnunum aractan oyle bahsedılen gıbı sıkıntılar yasamadım henuz.sıs farı yok poncekı arabam fabıa ıdı sıs farı vardı ama ınanın 85000 km 10 yıl kullnadım bır ıkı saat ya gerek oldu ya olmadı arka camlar manuel ama klımalı arabadada cam acılmıo acılıyorsada arkada oturanlar dusunsun ))))))))))) yakıta gelınce sehır dısında 5,3 ten asagı ındıremedım katologda 4,1 yazıo ama yınede makul bence helekı dızel olunca kısacası genel olarak memnunum dıyebılırım

Bu Sayfayı Paylaş