Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ30 1.6 CVVT motorlarda ne gibi motor modifiyesi y

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda murat_30 tarafından 31 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. murat_30

murat_30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar cok araştırdım ama malesef 1.6 benzinli İ30 um için motor modifiyesi yapacak bir uygulama bulamadım chip olayı mesala pek bir verim alamayacamı söylediler dizel olamdığından peki headers komple egzoz sistemleri nolacak tabiki bu sistem lerin orjinalini yapacak ne usta nede marka var tabi türkiye için gecerli yoksa yok mu tabi var işte İ30 için orjinal JUN-BL marka komple egzoz ve headers var ama türkiyede yok bu sistem şimdi eski CRDI ERA-BAMI özler oldum neden mi 150 ps di çünkü tabi onada turbo dayanmıyodu oda başka çile şimdi bu konuda yardım larınızı bekliyorum saygılar

2. omer49

omer49 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    turbo dayanmamasi yag ve hava filtresinin degisimde hassasiyet gostermemek vestop ederken beklememekden kaynaklanir i 30 benzinli araca oem modifikasyon parcalari bulmanız zor bence el yapımı headers egsoz v.s ile guc alırsınız ama o islemde onu kapali uygulamalar dereceli egzantrik olaylarina girmeniz daha faydali olr fakat o zmanda bu uygulamalari yaparken pilot alabileceginiz tecrubesinden yararlanabileceginiz bi i30 sahibi olmamasi cok sıkıntı yasamaniza sebeb olur chip ile tahmini 8 10 hp civari alabilirsiniz

3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bence ya yurt dışından parça getirtin ya da hiç bulaşmayın, ayrıca keşke dizel i30 alsaydınız, atmosferik benzinliye modifiye işlemi zor oluyor.

4. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    k&n hava filtresi www.birlas.com.tr ben taktım souç tetmin edici garanti bozulmuyor
    diğer uygulamalar şimdilik sağlığa zararlı gibi görünüyor :)
    Düzenleyen : blkgtz

Bu Sayfayı Paylaş