Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ20'de usbden müziğin kaldığı yerden başlaması

'İ20 Forum - Club' forumunda beaugars tarafından 11 Nisan 2015 tarihinde açılan konu

1. beaugars

beaugars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Hüsnü Özkaynak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Merhaba arkadaşalar,
    Usbden müzik dinlerken bazen müzik kaldığı yerden devam ediyor. Çoğunlukla da baştan başlıyor. Bununla ilgili bir ayar var mı? Teşekkkürler...

2. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Henuz ben de cozum bulamadim.

3. Hasan110

Hasan110 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    411
    Ad Soyad:
    Hasan URAL
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    eski i20 de de kaldığı yerden devam ediyor,,Yalnız USB değil CD deki müzikte kaldığı yerden devam ediyor,,,Tüm Ayarları baya kurcaladığım için biliyorum,,bununla ilgili bir ayara raslamadım.sizinkilerin de durumu böyle olabilir.

4. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)

arkadaşlar çözüm basit. aracı çalıştırmadan önce teybin müzik çalmasını bekleyin ve ondan sonra çalıştırın kaldığı yerden devam edecektir. direk anahtarı takıp beklemeden çalıştırırsanız başa döner.

5. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Era da öyle yapsakta bir farkı olmuyor yeniden çalıştırıldığında araba teyp kendi kendini kapatıyor ama i20 lerde belki işe yarayabilir

Başka bir bellek ile denemenizi tavsiye ederim ben çünkü bende 3 bellek var 2 tanesi kaldığı yerden başlıyor 1 tanesi en başa dönüyor

6. Hasan110

Hasan110 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    411
    Ad Soyad:
    Hasan URAL
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Doğru olabilir,,benden önce i30 u olan bir abimiz beni uyararak ,,,,,,,,bunlar beyinli araç kontağı çevirip hemen çlıştırma 2-3 sn bekle öyle çalıştır demişti,,bende senelerdir kontağı çevirip 2-3 sn bekliyorum,,bu arada gösterge ışıkları yanarken inceden bir elektrik motoru sesi 2-3 sn oluyor ve duruyor,,sonra çalıştırıyorum,,,BUNDAN SONRA USB den şarkı kaldığı yerden başlıyor,,BÜYÜK ihtimal bu olabilir.

7. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selam, benim arabada ise yaramiyor. Ancak bazi usblerde duzgun calistigini ben de duymustum. Ozellikle ucuz usblerde. Bu yuzdem cinden 1 dolara usb getirtiyorum. Calisorsa haber vericem buradan.

8. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    Ben sundisk in küçük olanını kullanıyorum. Kontagı yarı çevirip teybin çalmasını bekliyorum. sonra tam çevirip çalıştırıyorum, böylelikle kaldığı yerden devam ediyor. birde şunu dene bakalım. araca binince direk teybin düğmesine bas ve çalışmasını bekle ve sonra kontağı tak ve arabayı çalıştır.

9. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ben de aynisini kullaniyorum. Bugun deneyip test edeceğim sonucu paylasirim.

Tam olarak tekrar tarif edebilir misin? Ust mesajda sanki iki farkli sey yazmissin gibi anladim.

10. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bende ise yaramiyor kesinlikle. Teybi acsam bile usb reading deyip bastan basliyor. Zaten marsa basinca teybi kapatip aciyor ve yine bastan basliyor.

Aslinda ben bayagi test etmistim garip bir şekilde stop ettikten 30 sn sonra yeniden marsa basarsaniz normal calisiyor. Biraz bekledikten sonra unutuyor. Forumda bu isten anlayan arkadaslari cozume davet ediyorum. Hyundai icin buyuk eksiklik bu is.

11. ccomen

ccomen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    cemal
    Yaşadığınız Şehir:
    64-UŞAK
    Araç Modeli:
    benim araçta kontağı takmadan teybi açınca kaldığı yerden devam ediyor müzik çalmaya başladıktan sonra marşa basınca da teyp kapanıyor ve tekrar çalışıyor ve kaldığı yerden devam ediyor. yani mantık şu ister kontağı yarım çevir teybin çalışmasını bekle, ister kontağı çevirmeden teybi aç ve çalışmasını bekle ve ondan sonra motoru çalıştır ikisinde de teyb kapanıyor ve tekrar açılıyor ve kaldığı yerden devam ediyor. ancak teybin çalışmasını beklemeden marşa basınca usb en baştan başlıyor. ben her seferinde teybin çalışmasını bekliyorum. bazen acele edip teyb çalışmadan marşa basıyorum ozaman başa dönüyor. arkadaşın i20 de de aynı şekilde oluyor.

oguzcalik bunu beğendi.
  12. beaugars

beaugars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Hüsnü Özkaynak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Evet arkadaşlar doğruymuş. Usb yüklenmesini beklemeden kontağa basarsanız en baştan tekrar başlıyor. Eğer usb'nin yüklenmesini bekleyip de kontağa öyle basarsanız kaldığınız yerden başlıyor. Birkaç kez denedim oluyor. Yanıtlayan herkese teşekkürler..

oguzcalik bunu beğendi.
  13. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selam, eger ust uste deneme yaptiysaniz. Normal calisiyor. Gun icinde tecrube edip sonucu burada paylasabilir misiniz?

Ben de bu aksan denememi tekrarlayacagim.

14. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selam, ben de tekrar tecrube ettim. Ancak anahtari kontaga takmadan teybi acmak sart. Eger teybi acmaz ve kontagi cevirirseniz iste o zman teyp kendi aciliyor ve usb reading yazip sil bastan yapiyor. Yine de usb yi degistirecegim galiba.

15. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Hocam bendede vardı bu araçtan 2 tane usb denedim biri kingston diğeri sandisk hataa bir tanede okulun vardiği çin mali bi usb vardı tırnak kadar olanlardan sadece teybi arabayı çalıştırmadan açarsan usb kaldığı yerden değiştiriyo zaten ben aracı çalıştırmadan 15 sn filan beklerim o sırada reading usb diyor fakat bekleyip müzik çalmaya başlayınca hep ilk parçadan başlıyor tek yolu kontağı takmadan teybi açıp aracı çalıştırmak çok saçma bişey ama bu şekilde oluyor

oguzcalik bunu beğendi.
  16. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Tesekkur ederim gercekten de ise yariyor. Kontagi cevirdigimizde teyp otomatik calisiyor. Ben el aliakanligi ile cogunlukla teybi acmayi unutuyorum. Bu seferde sil bastan @mursel_balci nerdesin bunu bi teknik olarak yorumlasana. aslinda marsa basinca teyp acilmasa sorun çözülür. Bir sekilde bir ayari olamaz mi?

Ben de yabanci sitelerden bazi usblerede sorunsuz caliatigini okumustum. Genelde sorunsuz çalıştığını iddia edenlerin ortak özellikleri ucuz usb kullanmalariydi.

17. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bugun birşeydaha denedim ve buda saçma geldi ben anlamadım bu işi biri yardım etsin diyerek konuya giriş yapıyorum usb uzaticiları bilirsiniz bir tarafı dişi bir tarafı erkek bitane elimde vardı şeytan dürttü önce usb uzatıcıyı taktım daha sonra bi kingstone ve çin mali usb ile test yaptığımda teyb 3-4 kere kaldığı yerden başladı hiç önceden teybi açmamama rağmen direk kontağı çevirip marşa bastım her iki usb dede kaldığı yerde çalıştı arada baştan baştıyor arada çalıştırıyor ben anlamadım bu işi :)

18. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selam,

Kisa araliklarda yapilan denemelerde sorunsuz calisiyor. Ben de senin gibi kafayi yemistim.

19. Alfatinos

Alfatinos Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    tolga kaboglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    sandisk kullanıyorum ama bendede bu saçmalık söz konusu.. Müsait bi zamanımda belleğin kodlarıyla oynayıp bu işi bu şekilde
    halletmeyi deneyeceğim. Bu sorun için yeni bir flash almak bana saçma geliyor. Sorun biçimlendirilme kısmında diye düşünüyorum

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  20. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Usb de kapatıp açarsan devam ediyor ama sürüş anında veya park yaptığında usb den radyo cd ye geçersen bir dahaki binişte devam etmiyor benim farkettiğim bu.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş