Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ20 ye Koltuk Kılıfı Önerisi.

'İ20 Forum - Club' forumunda powerb tarafından 27 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. powerb

powerb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Burak Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arkadaşlar İ20 me koltuk kılıfı almayı düşünüyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum kafam çok karıştı kılıf 50 tlyi geçmiyecek ve orjinalede yakın olsa iyi olur önerilerinizi hepsiburada.com'dan bekliyorum :) Şimdiden teşekkürler.

2. must@f@

must@f@ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa
    "Hem orjinale yakın olsun hem de 50 lirayı geçmesin" o biraz zor. Ben bundan 2 yıl önce hepsiburada'dan 50 tl civarı koltuk kılıfı aldım. sıkıntısız 1 yıl kadar kullandım. Yıkamak için çıkardığımda kılıfın içindeki ince süngerin ufalandığını, koltukların her yerine toz gibi dağıldığını gördüm. Sözde koltuğu kir ve toza karşı koruyacaktım. Kılıfları çıkardıktan sonra 1 saat kadar bütün koltukları elektrik süpürgesi ile kendim temizlemek zorunda kaldım. Kılıfı da çöpe attım. Ucuz etin yahnisi oldu benimkisi. Tavsiyem biraz kaliteli olsun, 50 lirayı geçsin fiyatı.

3. powerb

powerb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Burak Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  4. hakan54

hakan54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    hakan
    Oto Ön/arka Set Koltuk Kilim Seti 761009 hepsi burada comdan alabilirsin ben aldım i20 taktım gayette güzel oldu sökmesi takması pratik hesaplı amac koltuklar kirlenmesin diyosan bence bu ürün tam i20 ne göre
    he bide içerisinde sünger vesaire yok direk kilim lastikleri var takabiliyosun gerdirebiliyosun ben gerdirmedim öylece koltukların üzerlerine geçirdim bıraktım rengi siyah üzerine beyaz cizgili aracıma da yakıştı tavsıye ederim

5. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    bende düşünüyorum ama gözümle görmem lazım...

Bu Sayfayı Paylaş