2013 mercan beyaz i20 ye koyuluk ve renk olarak nasıl film atılmalı , polisle ve tüvtürkle çok sorun çıkar mı , tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum, teşekkürler. iPhone 5C den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Polisler sizin oralarda nasıldır bilemem ona göre bi uygulama yapabilirsiniz. En ön cama cektirmenizi pek tavsiye etmem ama orta halli isteserseniz komple iki numara yada en arka ve arka yan camlar 2 numara ön yancamlar 1 numara baya iş görür tam kararınca olur. Marka olarak 3m yada lumar olabilir. Ama ne olursa olsun film çekilirken başında bekleyin derim hoşunuza gitmeyen yerleri tazeyken düzelttirirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun
Bagaj cami 2 numara, digerleri 1 numara idealdir. Ön cama film hem pahalı hemde karanlıkta sorun oluyor.
Valla arkadaşlar ben aracın bütün camlarına film çektirdim. Önler açık arkalar koyuydu. İnş. sorun çıkmaz.
Ben arka bagaj camına ve arka kapı camlarına 3, ön kapı camlarına 2, ön görüş camına' da 1 numara çektirmeyi düşünüyorum. Güneş vurduğu zaman çok hoş bir görüntü çıkıyor ortaya.