Keşke en baştan itibaren olsaydı. Bence bu aracın en büyük eksiği turbo. Dışarıdan bakınca görüntü iyi ama içine binince gitmiyor. Umarım elimizdeki araçları turbosuz diye satmakta zorlanmayız ileride. Broadwayda bile enjektörlü karbüratörlü ayrımı yapıyor bu millet 9000 tl lik arabada Sent from my iPhone using Tapatalk
active de getirdiler de çok geç kaldılar i10 a da gelmesi gerekli t-gdi nin + otomatik vites seçeneği
100 hp olan i10'a süper gider , malum klimayı kapayamadığımız bu sıcak günlerde atmosferik 1 litre motorumuz kabus gibi kalkış performansı sunuyor
Aynen bu aralar faytonlar bile geçer oldu. @ReNe Yakında değiştirmeyi düşünüyorum kredi borcu bitsin, C segmentine transfer olcam , sürpriz. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bu motorların gelmesi bi bakıma çok da iyi olmayacak çünkü şehiriçi 1.3 , şehirdışı 0.6 litre farketmiş sadece tamam performans olarak çok büyük fark var ama şimdi 1.2 olan atmosferik motor mpı motor ve %100 lpg uyumu var i20si olanlardan yarısı yakıta iyi diyo yarısı çok fazla yaktığını söylüyo ve bunların büyük bir kısmı da çareyi lpg dönüşümünde buluyo zaten motor uyumlu bi motor baktın çok mu yakıyo git 1500 liraya atiker taktır geç fakat şimdi bu turbo motorlar direkt enjeksiyonlu ve lpg uyumları yok bunu alıp da yakıtından şikayet edecek olanlar için lpg gibi bir alternatif olmayacak malesef .Bence turbo motorun yanında 1.2 ve 1.4 motorlar da satışta kalmalı
sirf bu yuzden kia picanto aldim ben ikinci el 1.1crdi klima vs hikaye cok dik yokusta dur kalk yapmadigin surece zorlanmiyor yeni kasa i10 guzel hareket olur