Merhaba Arkadaşlar; Aracımda vites körüğünün deri kısmı üzerine geçtiği siyah plastik parçasıyla birlikte sürekli krom kaplı vites çerçevesinden ayrılıyor. Çünkü krom vites çerçevesindeki bazı çentik yerleri kırılmış zamanla. Aracın garantisi devam ederken servise başvurdum garantiden değiştirsinler diye ama garanti dışı olduğunu söylemişlerdi. Aynı durum başına gelen ve çözüm sunabilecek var mıdır acaba ?
Açıkçası kafalarına göre iş yapıyorlar, körük nasıl çerçeveden ayrılabilir? Benim vites topuzu soyulmuştu, garantiden hemen değiştiler; bagaj kilidi bozuldu işi aylarca yokuşa sürdüler sonunda değişti; direksiyon simidi soyuldu, hemen değişelim dendi ve parça bekliyorum. Mesela kaput mandalı iç mekanizması kırıldı, garantiden reddedildi; müşteri memnuniyeti ve iyi niyeti kapsamında çözmeyi bekliyoruz diyorlar ve iki haftadır bekliyorum cevap yok. Gerçekten müşteri ilişkileri yönetimi zayıf, servislerin yaklaşımı kötü, genel merkez dönüşleri son derece yavaş ve tutarsız.
Ben Hyunda Yetkili Servislerinin markayı temsilde veiyi niyetle sorun çözmede yetersiz kaldığını ve merkezi de nüşteri aleyhine gammazladıklarına inanan biriyim , yaşadım , öğrendim ve ifade ediyorum. Her şey onlara göre kullanıcı hatası hatta daha kullanmadan önce onlardaykenkiler bile kullanıcı hatası buna ne denir. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Aslında araçtan memnunum, bu tarz mekanik problemler olabiliyor insan biraz da bahtsız olunca... İnsanı yoran servisler
kardeşim aynı sorun benim aractada oldu centık kırılması yoktu bende ama dediğin gibi deri ile siyah parca ayrılıyordu söktüm komple deride yerleri belli zaten çentik delikleri var biraz ugrastırsada takabildim tek sorun cıkartan o derideki dikiş yeri biraz sıkıntılı oturuyor kırık olan çentiklerin içinde spreyli hızlı yapıstırıcı kullan dıycem ama bu defa geri sökmen sıkıntılı olacak senın için
Çok teşekkürler yorumunuz için. Bugün şansımı denemek için Hyundai Ata Plaza'ya başvurdum. Aracın 5 yıllık garantisi bitti ama müşteri memnuniyeti programından halletmeye çalışacaklar. Pazartesi belli olacak neticesi. Burada paylaşırım artık Ama olmazsa eğer sizin çözümünüz de mantıklı bence...
Ata'dan bugün cevap geldi. Aracım ikinci el araç olduğu için kabul etmediler ne yazık ki. İkinci el dediğimde aracı 3 yaşında aldım 20.000 km'deyken. Bugün 5-6 yaşında 37.000 km'de