Arkadaslar i20 satildigi icin elimde kalan kislik lastik ve jant takimini satiyorum. Bir de 4 adet kapak. Lastikler 10bin km gecmiştir maksimum. Markasi petlas. Ebat 185/65/15. 2015 üretimi. En az 2 kiş çok rahat idare eder(lastikler sifir gorunumunde. Belki daha fazla bile idare edebilir). Yama vs yok. Evde fazlalik yapiyorlar. Baska bir yere ilan acmadim. Gonlum forumdan bir arkadasa gitmesinden yana. Kisacasi alan cok memnun kalacak. Dusundugum fiyat 4 lastik, 4 kara jant ve 4 kapak için 430TL. Iletişim no: 0546 928 77 80 Bursa içi istediginiz yere teslim edebilirm.
Dun bir arkadas da jantlar icin aradiydi forumdan. Lastikler jantta takili olmasa ayri ayri da verilebilirdi aslinda. Sokmesi takmasi sıkıntı...
Normalde bildiğin gibi %3 farktan yukarısı önerilmiyor. Yakıtı arttırır. Sürtme yapar mı onu bilmiyorum.
İyi satışlar hocam , elinizdeki lastikler kış lastiği mi ? Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Anladım , Lineaya 15 “ 4 adet lazımdı yaz lastiği onun için sormuştum , teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Hocam ben önce yaz/dört mevsim anlamışım da sadece lastiğe müşteri olayım diye düşünmüştüm , kışlıkmış ve arkadaş takım satacak galiba. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi