Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 Türkiyede start dedi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda onur tarafından 22 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eve arkadaşlar i20 çok büyük bir atak yapıp Türkiye'de üretime başladı,reklamları sitede ve televizyonlarda gösterime başladı,inanın bu i20 ilerleyen zamanda era'yı sollayıp gecicek gibi görünüyor,benden söylemesi,bizim araçlar i20'nin gölgesinde kalır gibi geliyor.

2. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet çok iyi oldu gerçekden fiyatlarda baya bi düşer

3. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    türkiyede üretilmesi iyi oldu hem fiyatı düşer araç cogalır hemde aksesuar yönündende iyi olur

4. Misafir

Misafir Guest

Valla dört gözle bekliyorum, test sürüşü yapmıştım, eğer kalite ve performanstan ödün vermeyip fiyatları makul seviyelere çekerlerse yok satar...

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kritik nokta fiyat, eğer rekabetçi bir fiyat olursa iyide
    fiyatı böyle kalırsa matrix gibi yok satar, piyasada yok https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Dışı sizi yakar içi beni...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

7. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vallahi bence hiç güzel değil bu kadarda çakma yapılmaz opel korsayı adam kopyalamış i 20 alacağıma opel corsa alırım hem daha sağlam hemde daha güzel

8. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    ne alakası var yaaa... herkezin görüşü farklıdır her alanda benzerlikler olduğu gibi bu alandada olması gayet normal bence.. sonuçta aynı sınıf araçlar...

Ayrıca çakma lafınıza istinaden şunuda belirteyim orjinal far ve stoplarınıda biz üretiyoruz gecemiz gündüzümüze girdi sorunsuz ve kaliteli olsunlar diye.. kaç sefer denetlendik bu süreçte.. o kadarda itinalı davranıyorlar anlayacağınız.. Lütfen boş yorumlar yapmayalım..

Düzenleyen : erkancakan82

9. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    git ozaman opel corsa al nie hyundai aldınki madem bukadar kalitesiz param buna yetti demioda yok opel alırdımda bilmem ne diosun bos muhabbet bunlar...otomobil dünyasında tabiki coğu model birbirine benzer gayet normal seyler bunlar...

10. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim Üniversiteden arkadaşım Hyundai Kocaeli Fabrikasında Mekanik de çalışıo 1-2 ay önce bu i20 olayını sormuştum Türkiyede üretilmesi en az fiyatlarda 1-2 bin lira fark yapcağını ayrıca donanım seçeneklerini dahada genişletme planı varmış hyundaitürkiye nin.

11. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    musteri içeriğe onem vermez oldu artık varsa yoksa fiyat fiyat fiyat 3-5 milyar indirimli satılsın bakalım ekmek su gibi satılır valla ...
    erayı bile sollar satısta
    su renocu zihniyetden de uzak durulsa iii olur bence ne o büsürü secenek yok tek hava yas yok çift hava yastıgı abs ebd yok birinde bu var diğerinde su yok
    arkadaslar biz tr de yasıyoroz bize 2 hava yas bide klima olsun fiyatıda 5 milyar ucuz olsun yeter :)https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    hyundai nin kalitesi belli zaten bu standartlar yeter bana

12. reyhanmengi

reyhanmengi

Alınan Beğeniler:
    0
    ben hyundai personeli olarak eğitimlerde bizzat gidip gördüm türkiye üretimini. yurt dışından gelenlerden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. torpidoda hava yastığının orda kabartı vardı eskilerde, türkiyedekilerde onu dzeltmişler, standart her modelinde paçalık var. lastikleri prellinin son çıkardığı seriden, ayrıca bluetooth eklemişler.. şimdikilerden daha baz model olarak tek hava yastığı olan direksiyon kumandası olmayan modellerini üretmişler buda fiyatların 24 25 binlere düşmesini sağlıycak.. i20 lerden önümüzdeki aylarda büyük atak bekliyoruz... getzlerin de kalkmasıyla hyundaide düşük fiyat seçeneğinde olan tek araç olma avantajıda var..

13. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arac hemen her tur kesime hitap eden bir arac genci yaslısı orta yaslısı...
    madem tr de uretilecek se eger yurt dısı vergi nakliye vs gibi kamburları ustunden kaldırıp fiyatta indire gidilebilir....
    hemde tr malı die bir kampanya adı altında aynen ötv indirimindeki gibi guzel br satıs rakamları yakalana bilr ötv indirimi olmasaydı eger hayatta o rakamlara ulasılamazdı..
    ben d.kırda yasıyorum İ20 trafikte rastlamak samanlıkda iğne aramak gibi bişi cookk pahalı bir arac bu fiyatları dusurmek gerek

14. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai yavaş yavaş çıtayı değiştirmeye çalışıyor bunda %100 başarılı olduğunu söylemek isterdim ama deil örnek: Hyundai İ30 1.6 OTM. 40.000 TL VW Golf 1.6 DSG 42.000 TL baktığın zaman hyundai nın golf önünde 2.000 TL den başka hiç bir avantajı yok yakıt,performans,şanzıman yönünden golf üstün bu iki arabanın arasında kalan bi insan 2.000 TL daha veririm VW binerim hem kaliteli diye düşünüyor.

15. Misafir

Misafir Guest

Boş konuşmamak lazım...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif

16. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cookk guzell bi noktaya parmak bastınnn tebrik ediyorummm
    gecen bende olee bi geziniyordum kendi kendime dedim İ30 u cok begeniyorum fakat okadar para vercem 1-2 sene kullanacam ardından satcam en az kafadan 10.000 tl zarar ama golf alırsam eger kalitesi ortada ve hastası olanlar ortada neden wv almim ki? en azından golf um var die de hava atarım :)

17. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konuyu İ20 den saptırmamak gerekirse eger Güzel bir fiyat kampanyasıyla türkiye yollarinda boy gostermesini canı yurekten isityorum....
    gecen indirim beklendiği soylenmisti fakat aksine sacma sapan bi zamla karsımıza cıkıldı.... 150.tl lik zam mı olur yaww dalga mı geciyorlar?

18. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Hayırlı olmasınını ve fiyatların düşmesinin ve ve kaliteden ödün vermemelerini istiyorum sonrada karşılatırma olmasın yok yurt dışı modeli söyle tr modeli böyle diye :(

19. Misafir

Misafir Guest

Eğer Tr dışında olsa Golf'ü İ30'a tercih etmek için sebepler olabilir'ki ben şahsen Golf'u seven biri değilim, özellikle iç dizayni konserve kutusu gibi, Golf yerine o paraya bir sürü seçeneğim var, ancak Tr'de servis ve maliyet açısından VW grubu araca binmek cebinizi çok yakacak anlamına gelir, alırken arada vereceğiniz 2000TL servise girmeye başladığınız andan itibaren yada problem çıkarmaya başladığında size binlerce lira olarak geri dönecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın, ben vw formunda yıllarca üyelik yaptım ve şahsen de bir müddet VW grubu araçlara bindim...

Bu Sayfayı Paylaş