Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 Troy yakıt ile ilgili

'İ20 Forum - Club' forumunda ReaCTioN* tarafından 7 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ReaCTioN*

ReaCTioN* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Murat Unur
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Öncelikle yardımcı olan , olmaya çalışan bütün abilerime teşekkürler , yeni araba aldık i20 troy yani troy diye biliyorum yerli üretim olup mavi bilgisayarlı olandan , 1.4 dizel CRDİ... yakıt ile ilgili bir konu vardı onu inceledim "50 tl yakıtla net 420 km yaptım. " ve "4,2 nın ustune cıkmıyor. " demiş çok bozuldum :/ acaba bizim araba yeni olduğu için mi öyle yoksa fabrika çıkışında mı hata var arabanın diye düşündüm çünkü baktığım da araba hep 4.8 gösteriyor bilgisayarda ,5.7 olduğunu da gördüm, sonra konuya tekrar döndüm benimle aynı durumda olan arkadaş yani konuyu açan arkadaşda da aynı problem varmış , sonuç olarak bizim arabada mı sıkıntı var yoksa diğer arkadaşın araba hindu üretimi olan i20 olduğu için mi az yakıyor? yoksa araba yeni olduğu için mi çok yakıyor? yeni olmasıyla alakası olmayabilir yani anladığım için değil arabadan , sadece düz mantık :/ teşekkürler tekrardan :)

Bu arada baktığım konu : buyrun

ek olarak şunu da gördüm uzun yolda 3.7 yakmış ve yerli üretim olan mavi bilgisayarlı i 20

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Mevcut konudan devam edin lütfen. Her yakıtı ile ilgili sorun yaşayan başlık açarsa bilgi dağınıklığı olur.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş