Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 TROY CRDi Prime GP 90 ps ve Araba tavsiyleri

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda ozangon tarafından 12 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. ozangon

ozangon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Uzunca bir araştırma sürecinden sonra ben de aranıza katıldım arkadaşlar. Arabam bugun bayiye geldi. Yarına teslim edicekler.
    Rengi beyaz. 2007 dizel polo trendline ile takas yaptım. Arabanın full fiyatı biraz yükselmiş. 36.5 gibi aldım ben. Ama bu donanım bu fiyata sadece iki markada var biri fiat biri hyundai. Arabada benim istediğim özelliklerden çelik jant ve cruise control hariç herşey var. Onlar da kusur kalsın ne yapalım. Zaten jantın çözümü var :)
    Alırken beni cezbeden özellikler Ncap'tan aldığı 5 yıldız. toplam 10 hava yastığı EPS 4 disk fren Yüksek motor gücü 6 ileri şanzıman Makul yakıtı ve tabiki 5 yıl garanti. Ama bir diğer etken de güler yüzlü satış personeli ve müdürler. Kocaeli bayisindeki Serkan beye çok teşekkür ederim.
    Arabayı almadan önce İbiza, corsa, fiat, c3, 207, ceed ve fiesta da baktım. Bu özellikleri istediğiniz de karşılaştığınız rakam 40 lara çıkıyor ki i20, ibizanın yeni 1.2 dizelinden çok daha güçlü. Benim polom 3 silindir ve 70 beygirdi ve performansından memnun değildim. Bu sebeple ibizayı da motorundan ve pek donanımlı olmayan modele 36.500 lira istemelerinden ve 1 lira bile indirim yapmayıp takas arabasını bedavaya almak istemelerinden vazgeçtim. Çok isteyerek gitmediğim ford kocaeli esoto bayisinden ilgisiz ve bilgisiz satış elemanları yüzünden kaçarak çıktım. Dizel c3'ün fullü ellerinde yok. ama orasını da bir arakdaşım sayesinde eledim. Dizel c3 comfot paket aldı yılbaşında. Ama 3 aydır servislerde sürünüo koltuk yayları arka amortisorler değişti. hala bir takım arızaları var. Corsanın 95 beygirlik motor seçenekli modeli zaten çok pahalı 70 beygirlik ile test sürüşü yaptım beğenmedim. Donanımına göre çok para istiyor opel. Gelelim en ciddi rakip oalrak gördüğüm fiata. Fiat punto eveo full donanımlı ve otomatik şanzımanlı versiyonu asssist paketi yani kararan aynalar cruise kontorol vs gibi özelliklerle beraber 37.5 liraya bırakıyorlar. Ama araştırdığım kadar ile fiat ın da yarı otomatikten dönme otomatik şanzımanı sorunluymuş ve pahalı bir parça. 2 yıllık sınırlı garanti bittikten sonra başıma iş almayayım diye vazgeçtim. Peugeot deneyimim kötü olduğundan ve polonun 90 bin bakımına 1.330 tl verdiğimden onları kafadan eledim. Kia ceed fena değil ama fiyatı yüksek onu da eledim.
    Hem uygun takas fiyatı, hem özelliklerine göre sınıfında en uygun fiyatlı araç olan hyundainin kollarına bıraktık kendimizi.
    Hadi hayırlısı. Araba tank gibi ama yine İşallah kazasız belasız. Darısı herkesin başına.
    (Dipçik Not: İ20 Troy Benim ilk sıfır arabam. Daha önce 1.2 fiesta 98, 2001 Opel Corsa Gsi 130 HP, 2000 Peugeot Gti 146 Hp, ve 2007 Polo Tdi kullanmıştım. Şunu söylemek lazım sıfır araba kokusu gibisi yok. :D)

Düzenleyen : ozangon

2. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Aramıza hoşgeldiniz....Ayrıca aracınız da hayırlı olsun...Kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanız dileğiylehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Bu arada ben de Derince doğumluyum...

3. ozangon

ozangon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öyle mi memnun oldum. Ben de derince 60 evlerde oturdum uzunca süre. Hatta 19 Mayıs lisesi mezunuyum.

4. kaptancemo

kaptancemo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cemal KAPTAN
    hayırlı olsun kazasız belasız işallah

5. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Derince Çınarlı doğumluyum...5 yaşında oradan ayrıldık..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
    Ama her sene gelir giderim., ne de olsa doğduğum yer...Akrabalarım da var ziyarete gelirim...

6. ozangon

ozangon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tekrar memnu oldum Adnan bey :)

7. ozangon

ozangon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İşallah cümlemiz cemocan.

8. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracınız hayırlı olsun bende bugün 1 saat sonra aracımı teslim almaya gideceğim hepimize hayırlı olsun inşallah

9. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Aramıza Hoşgeldiniz.
    Aracınız hayırlı olsun.
    Çok memnun kalacaksınız ben 2yıldır kullanıyorum,90psin motor gücü torku muazzam https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aramıza hoşgeldin aracınız hayırlı olsun

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza Hoşgeldiniz :) Hayırlı Olsun...

12. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.puntolarda kronik sorun olarak iki arıza var biri dualogic vites ve city motoru. city motorları arıza veriyor garantiniz bitse bile ücretsiz olarak değiştiriyorlar ama viteslerde sıkıntı yaratabiliyorlar

tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın

Bu Sayfayı Paylaş