Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Troy (2012) Direksiyon Ağırlaşma Sorunu

'İ20 Forum - Club' forumunda itgitg tarafından 7 Nisan 2022 tarihinde açılan konu

1. itgitg

itgitg Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    İsmet Tarık Gölge
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Merhabalar,

2012 model i20 troy 1.2 aracımı lpg eletrik tesisatıyla ilgili bir sorundan dolayı geçen hafta elektrikçiye götürdüm. Sigorta kutusundan birkaç şeyi söküp taktı vs. Çıktıktan birkaç saat sonra direksiyon birden ağırlaştı. EPS tamamen yok oldu gibi, bayağı fark var. Ancak EPS arıza lambası da yanmıyor. Bilenler bilir, Ankara'da Hyundai denince Japonser ünlüdür. Oraya götürdüm. EPS problemi olduğunu teyit ettiler ama bağlandıkları bilgisayar araçtaki EPS sistemini tanımıyor, sıfırlama yapamadılar. Servise gitmemi söylediler ama malum bugünlerde servisler ateş pahası, çılgın fiyatlar çıkıyor. Ayrıca direksiyon arızalarında servise bir ton para verip sonra arıza çözülmeden geri gelen de çok diye okuyorum. Benzer bir durum başına gelen var mı? Ya da Ankara'da servisten önce son çare gidilecek bir direksiyon ustası tavsiyeniz var mı?

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    araçtaki eps sistemini görememe sebebi elindeki cihazın uyumlu olmaması. mutlaka serviste arıza tespiti yaptırın.

Bu Sayfayı Paylaş