Hocam fullediğiniz zaman yol bilgisayarında menzil olarak ne gösteriyor , bir de sonuna kadar kullandığınızda ne kadar km gidiyor o zaman gerçek değeri görürsünüz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neye göre kime göre, nerede ve nasıl kullanılırsa gibi birçok soruya verilecek cevaptan sonra bir yanıt gelebilir. Aynı araçla 100 km'de 5 litre yakan da olur 8-9 litre yakan da. SM-M336B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şehir dışında az yaksın diye özen gösterilince 800-850 km rahat görür karma tüketimde 650km civarı gider.
Teorik verilere yakın değerlerini alabilmek için kullanıcı önemlidir at sahibine göre kişner derler agresif kullanırsanız yakıt artar yüksek surrat , trafigi yogun yerde kullanmakta tüketimi tetikler ayrica periyodik bakımlarını zamanında yaptırmaz saniz yakit artar sakin ve aşırı surrat yapmazsanız 1200km yapabilirsiniz Keyifli sürüsler dilerim.
ben getz dizel ile, normal kullanımla 1 depo mazotla maks 850 gittim, depoyu sonuna kadar bitirmedim ama en fazla 50 daha giderdi.