arkadaşlar, malumunuz 2.el bir i20 sahibiyim, geçen gün arka koltukları temizlerken arka koltuk altında amfi kablolarına ratladım sanırım saha önce müzik tesisatı olan bir araçtı, daha sonra teypte ayarlara bakarken arka kolonların çalmadığını farkettim, galiba satmak için alel acele sökülüp bağlantı yapıldı. bu nedenle teybi söküp kablo tertibatını kontrol etmek istiyorum, bu arada radyosuda pek iyi çekmiyor. sanırım antenide bağlanmadı. bu teyp nasıl sökülür, tecrübeli arkadaş ve abilerimin yardımına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
evet kendi soruma kendim cevap vereyim, araştırma sonucu bilgiye ulaştım, videolu sökme işlemi aşağıda http://www.youtube.com/watch?v=Hj1NGgS3NS8&feature=player_embedded ayrıca resimlerde aşağıdaki linkte verilmiş, sökelim bakalım ayrıntılı resimler. kolay gelsin herkeze... Düzenleyen : asukasan
Team(Start)-Select(Mode) donanımlarında arkada hoparlör yok sadecede yeri ve kablosu var. Teyp ön kapak çıkarıldıktan sonra torpido gözünden doğru kabloları sökülüp yerinden çıkarılıyor serviste öyle yapmışlardı benimkini... Düzenleyen : sfzb67
dijital klimada sorun yok ama manuel klima olanlarda olay çok daha teferruatlı,ben bugün denedim olmadı klima tellerini nasıl sökebilirim bilgisi olan var mı acaba?