Merhaba arkadaşlar, Daha önce Getz vardı bende 1 hafta önce satıp Anakara Ata dan İ20 1.2 style aldım fakat halen teslim etmediler. Bayideki satış sorumlusuna uyuz oldum ya neyse. Tecrübeli arkadaşlardan i20 için tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
2015 nisan da aldım . araç dış görüşü ille mükemmel lakin fazla bir performans bekleme derim.ayrıca üzerine güç ve performans içinde yapılabilecek bir şey yok; lakin biraz daha süsleyerek daha göz alıcı yapabilirsin. yakıt ve konfor güzel
Teşekkürler Özer bey cevabınız için, zaten dediğiniz gibi performans açısından beklentim yok sonuçta 1.2 motora sahip araç.Benim merakım da dış görünüş açısından ne yapabilirim ve dikkat etmem gereken hususlar?
Kürşat bey, aracın orjinal kalmasından yanayım. Günlük ortalama 10 km yol yapıyorum o da işe gidiş gelişte. Haftasonu da yaklaşık 100 km oluyor. Aylık 500 km yi geçmez yani yapacağım yol.Ekstralar olmazsa tabi. Önceki aracımla 2 senede 20.000 km yaptım. Sizce yinede gerek var mı?
yapmak istersen 600 ila 750 tl arası kromaj çıta serisi alabilirsin 75 tl de cam rüzgarlık aparatları, kapı eşikleri 90 tl bu arada diğer arkadaş tüp taktır diye söylemiş ama gereksiz bence 0,05 kr farkederse eder ama çekişten kaybedersin zaten bayırlarda düşüyorsun , ama şuda var yaşadığın şehirde çok fazla bayır rampa yok ise mantıklı ben zonguldak ereğli de ikamet ediyorum burada bayır oranı yüksek ona rağpmen 28- 30 kr yakıyorum
Lpg için acele etmeyin, taktıracaksanız bile biraz yol yapın motor kendine gelsin önce. Ben taktıracaktım yaklaşık 1.5 yıl sonra çıkarıyordu parasını, performans kaybını iyi düşünüp caydım, taktırıp taktırmamak takdirinize kalmış denildiği gibi genelde kalabalık binilmeyecekse ve az eğimli yolları varsa yaşadığınız yerin mantıklı görünüyor. Rodaj için kitapçığı okuyun. C sütunundaki siyah kısımlar plastik ve çok kolay çiziliyor. Yıkamacıların çoğunlukla tercih ettiği mikrofiber bez C sütunu için büyük tehdit. Ben bu sorunu gözlük camı için kullanılan hassas bez alarak çözdüm. Zaten yıkama işini hep kendim yapıyorum. Debryaj sanki biraz yukarıdan kavrıyor, dur-kalk çok olan trafikte konfor kaybı yaşatabiliyor. Sıfır aracınıza servis harici çok aksesuar kullanmamanızı tavsiye ederim. Araç zaten sınıfında en çok beğenilen tasarımlar arasında ilk sırada belki de. Dolayısıyla birkaç ufak aksesuar bana göre yeterli. Güle güle kullanın, hayırlı olsun.