Selamun Aleykum beyler. İ20 aracimin tavanıni folyo kapatmayı düşünüyorum 160 tl fiyat aldım. Fiyat nasil ? Ayrica çift renk olarak ruhsata isletme süreci nasil isliyor ne kadar para gider ruhsata isletme olayina ?
Oğlumun p206 tavan siyah folyo tüvden geçmedi , söktürüp sonradan tekrar yaptırmıştı , çift renk için sanırım tescile dilekçe veriyorsun normal prosedür işliyor ve araç bilgileri sayfası değişir kesin fiyat ancak tescilde anlaşılır. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladim hocam. Cok teşekkürler bilgi icin. Bazıları da ruhsata isletmeye gerek yok diyorlar doğru mudur acaba
Mümkünü yok hocam , tüv araç tünele girişte kameraya giriyor ,çift renk bir aracı geçirirsek işimizden oluruz diyor , ya tek renk girecen yada tescilden çift renk olacakmış , bir yolunu bulup geçenler olabilir ama bu istisnai bir durum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
ruhsata işletmek için önce tüvden renk tespiti yaptırıyorsunuz. bildiğim kadarıyla ücretsiz yapıyorlar. daha sonra oto boyacısından fatura alacaksınız. faturada plakanız yazmalı. folyo değil boya olmalı. folyo kaplamaları ruhsata işlemiyorlar. daha sonra bir dilekçe ve ruhsat ile birlikte emniyete başvuruyorsunuz. Ben zamanında elantra varken tavanı siyah kaplamıştım. tüvü aradım ruhsata işletmeniz gerekiyor muayeneden geçemezsiniz dediler. bende muayene zamanı geldiğinde tüve gittim aracımı muayene ettireceğimi ayrıca tavanın siyah olduğunu bunun içinde tespit yaptıracağımı söyledim. tamam dediler evrakları aldılar. araç muayene istasyonu çıkışına geldi. normalde muayeneden geçmişti. plakaya etikette yapıştırmışlardı. ben görevliye renk tespiti yaptınız mı diye sorunca. eleman uyandı. bekleyin biraz dedi. ruhsattan filan sildi muayeneden bıraktı aracı. önce ruhsata işleteceksiniz daha sonra tekrar muayeneye geleceksiniz demişti. daha sonra ben de ruhsata işletmek için emniyete gittim ama ben tabelacıdan folyo kaplama şeklinde fatura almıştım. tabi emniyettekiler folyo kaplama ruhsata işlenmiyor dediler. bende tavandaki folyoyu söktüm tekrar muayeneye girip geçtim
Boya olmasına ve faturaya gerek yok folyo da işleniyor ruhsata. Direk emniyete gidip dilekçe ile başvuru yapıyorsunuz. Masrafi tescil belgelerinin masrafı sadece diye biliyorum. İşyerinden bir arkadaşımız geçen sene folyoyu işletti. Muayene öncesi söküp yeniden kaplatmaktan daha ucuza mal oluyor