Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Tanışma

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda yurttasulh tarafından 6 Ağustos 2024 tarihinde açılan konu

1. yurttasulh

yurttasulh Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    BARIŞ DAĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    İkinci araç olarak polo, 208, c3, clio alpine gibi seçenekler arasından fiyat avantajı ve sunulan özellikler kalite anlamında i20 1.0 turbo style + nav pakete karar verdik. Galeride 1.4 mpi de vardı, 100 bin daha uygundu ancak o motorun artık üretilmeyeceği söylendi. Zaten arzumuz turbo motordu, bana göre daha mantıklı. Şanzıman hataları giderilmiş olduğunu bir yerlerde okumuştum. Araç yeni olduğu için tam anlamıyla deneyimleyemedim.
    Kendim sadece bagaj havuzu kısmına yalıtım yaptım.

Aracın alt kısmının , yağ filtresinin olduğu kısmı açık olduğunu gördüm. Yani Hyundai olarak şuraya kaputtaki malzeme tarzında bir malzeme ile kapatmalıydı. bu kısmı kapatmak için araştırdım ama bulamadım. Piyasada kapatmak için kapak gibi bir şey var mı bilen link yverirse sevinirim?

Arka tarafta fren hortumu vs çok açıkta dış ortam koşullarına maruz şekilde bırakılmış, çamurluk içleri pislik birikimine açık vaziyette

Aracın ön - arka çamurlukların kapı ile birleşim iç kısımları boş. Buralara yalıtım malzemesi koyulmalı.
    Ön kapıyı açtığınızda kapı arasından bakınca direk iç tekerlek plastik davlumbazı görünüyor. Bahsettiğim yerlerde yalıtım namına hiç birşey yok. Haliyle sesin asıl kaynağı buralar. Buralara yalıtım yapılması çok maliyetli bir işlem değil, bu kadar da masraftan kaçılması hoş olmamış. Genel olarak araçta kalite anlamında nereden kıssak diye çok ince hesaplar yapılmış gibi. İşçilik genel anlamda fena değil. İç aksamdaki parça birleşimleri, parçaların oturması felan tok duruyor.

[​IMG] photo upload google

Bu sınıfta son kasa Polo deneyimim oldu 4 yıl boyunca masraf çıkarmadı. 45 bin km ye kadar tek sorunu devir daim pompası değişmesi olmuştu. Umarım hyundai ile sorun yaşamayız.

Son düzenleme: 6 Ağustos 2024
    Baryshx ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. srdlacar

srdlacar Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Serdal Açar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Hayırlı olsun, detaylı paylaşımınız için teşekkür ederim.

4. Baryshx

Baryshx Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Barış
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bu arada 1.0 turbo dct şanzımanlıysa benimle değilsin:p

Tüm Hyundai'lerin davlumbazlarına ve bagajına yalıtım şartttt:D:p

Pandizot birleşim yerlerine bez bant şarttt:D

Ön göğüs/Konsol gıcırtılarında küçük musluk contası benzeri şeyler kesilip sıkıştırılmalı:p

Bu Sayfayı Paylaş