Arkadaşlar merhaba , Paylaştığım fotoğrafta görülen hasar bir anlık dikkatsizliğim sonucu meydana geldi , o.t.o.park çıkışında geri geri çıkarken tamponu demir korkuluğa sürttüm bir kısım boya atması ve derin çizik mevcut , servis ufak rötüş yaptı ancak sonuç hiçte istediğim gibi olmadı , tanıdığım tecrübeli bir arkadaşım tamponun hasarlı kısmının boyasının soyulup tekrar boyanması gerektiğini söyledi ancak sonradan boyanan plastik parçalarda boya atma gibi sorunlar olabildiğini biliyorum , İzmir de ikamet etmekteyim , Ottozenith bunun mini onarıma girmeyeceğini ücret karşılığı işlen yapabileceklerini söyle ancak yapılan işçilik ne olur onu bilemediğim için herhangi bir işlem yaptırmadım. Sizim tavsiye edebileceğiniz boya işçiliği iyi olan bir usta var mı ? Boya konusunda biraz takıntılıyım ve aracımı böyle görmek beni üzüyor.Görülen beyaz izler ince pasta ile giderildi ancak derin çizikler halen orada. Aracım Alev kırmızı '17 model. Teşekkürler.
sizi çok iyi anlıyorum bende çok titizim bir yıl içinde arabama iki kere biri önden biri arkadan sürttüler tampona..... arabam beyaz internet ten rötüş boyası aldım kendim sürdüm tabi orijinalı gibi olmuyor ama en azından sırıtmıyor ön kapıda boya numarası yazıyor point yazan yer beğenmezseniz benzin yada tinerle silin sürdüğünüz boya çıkıyor.. sizde öyle yapın çünkü inanın istemesek de yine olacak birileri sürtecek sorunlar çoğalırsa belli bir yıl sonra komple boyatırsınız tamponu... gözüm gibi baktığım halde zamanla arabamda kılcal çiziklerde artmaya başladı... bir daha sıfır araba almam bir şey olunca çok üzülüyorum