Arkadaslar multimedya teyp alcaktim ama biraz pahali geldi bende taplet taktim araca nite zie diye bir taplet telefon tutucu var ondan aldim ve tableti uyguladim paylasmak istedim degisik bir fikir olur diye
on numara işte, yalnız oradan gps anteni çekse iyi olur navigasyon için, çakmak soketini usb şarj çıkışına çeviren zımbırtılar var şarjıda kolay onunla uzun yolda kullanılır, arabada aux girişi varsa ara kablo ile müzik çalmayıda sağlıyor, tablet kullanışlı çünki full özelleştirilebiliyor sıkılınca sökülebiliyor. Park ettikten sonra tableti arabada bırakma, bir sürü kötü haber duyuyoruz
kesinlikle güzel olmuş zaten piyasada i20 ye uyguluyacagın navigasyonlu teyp lerin ses kalitesi ve ekran kalitesi cok kötü fiyatıda cok pahalı (sahsi fikrim) oyüzden navigasyon ve eglence sistemi bu şekilde tamamlanabilir
bende bi ara megena araca ön cama tablet koymuştum navigasyon için araç megan olunca millet gezici radar sanıyordu kocaman aleti ön camda görünce bunun yeri güzel olmuş oraya cuk oturmuş elinize sağlık