Arkadaslar bugun aracima difuzor, bagaj citasi ve yan cam citasi taktim bi kapi kolllarini bulamadim onu da internetten getirecegim //cloud.tapatalk.com/s/588a60f25eb58/20170126_172855.jpg? //cloud.tapatalk.com/s/588a61355cf27/20170126_172900.jpg? LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, spor görünümüne katkı sağlamış, yakışmış. Mahsuru yoksa daha yakın fotoğraflar da yükleyebilir misiniz, metal mi difüzör plastik mi? Nereden aldınız ve maliyeti ne oldu? Ben de havalar ısınınca yan cam çıtası ve ön siyah panjur çerçevesi düşünüyorum ama takıntım var, orijinali gibi olmazsa sevemem Orijinaline de yüzlerce lira vermek istemem.
Hayırlı olsun bende fabrika çıkışı yaptirmistim.Kapı kolları bende de yok cam citalarini sonradan kendim montajladim. ön Karlık sağ kenarında elim bir kaldırım olayından dolayı kırılma meydana geldi.bunun tamiratı mümkün olurmu acaba?Daha önce böyle bir tamirat yaptıran oldumu İstanbul avcılar bölgesi civarı
Hocam difuzor karbon/plastik karisimi bisey bende tam cozemedim ama saglam gibi duruyor ki ic tarafi da yalitim malzemesiyle yalitilmis... 250 lira takma dahil fiyato dediler ben yan cam citasi bagaj citasi ve difuzoru toplam 400 liraya yaptirdim kapi kolu ve spolier bulamadim mersinde yaptirdim varmis ama kalmamis ellerinde haftaya istanbul da olacagim oradan siparis verecegim bakalim yakin fotograflari bir kac saat icinde atayim olur mu LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın, merakla bekliyorum fotoğrafları. Ucuz etin yahnisi yenmez hesabı meblağ az değil, ancak sizin yaptırdığınız gibi bir defa yaptırmak, hakkıyla yaptırmak en mantıklısı.
kardeş hayırlı olsun. benim araçda seninkinin aynısı 41 YP 596 plakalarda aynı sayılır. Sende gebzedesin galiba bu işlemleri nerede yaptırdın bende düşünüyorum kaça maal oldu acaba?
evet hocam gebzedeyim yalniz mersinliyim ve tatil icin su anda mersindeyim burada yaptirdim ben gozumle gorup almak istedim bagaj alti citasi yan cam citalari ve difuzor herseyi takma sokme vsvvs onlara ait 400 verdim LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi