Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 sinyal sesi hakkında...

'İ20 Forum - Club' forumunda ögrgörihsang tarafından 10 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. ögrgörihsang

ögrgörihsang Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar;
    i20 aracımda, (her araçta olduğu gibi) sinyal verildiğinde (sağa ya da sola veya dörtlü) bildiğim kadarıyla tık tık tık tık diye ses duyulur. Aracımı yıkadıktan sonra, ertesi gün sinyal verdiğimde bu sesin gelmediğini fark ettim. Sesi o kadar kanıksamışım ki, sinyal verince sesi duymadığım için acaba sinyal kolunu tam çekmedim mi diye tekrar tekrar kontrol etmek durumunda kalıyorum. dörtlü düğmesine basınca da yine aynı ses gelmiyor? Acaba bu sorun neden olabilir?
    Kazasız rahat sürüşler dilerim....

2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Ses röleden gelir peki aracınızın sinyalizasyonu çalışıyor mu?

Örneğin sinyal lambalarında bir sıkıntı olduğunda yada herhangi birisi patladığında ses çok hızlı çıkar
    tık tık tık yerine tıkıtıkıtıkıtıkı yapar...

3. ögrgörihsang

ögrgörihsang Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler i20 Troy,
    Sinyalizasyon (ön, arka ve aynalardaki sinyal lambaları) nizami çalışıyor... Sağ, sol ve dörtlü çalışıyor ve gösterge panelinde ilgili ok ikazı da nizami... sadece tık sesi yok.... hani sinyal verince hep duyarız.... tık tık tık tık tık, ilgili yöne dönünce tık diye kendiliğinden sinyal kolu yerine geliyor ve ses de kesiliyor.... benimkinde (tık tık tık tık) sesinin gelmemesi dışında sistem normal... acaba sesin gelmemesi, rölede bir temassızlık mı, bir düğme veya soket gevşemesi mi? Acaba?... Saygılarımla... kazasız, belasız, sorunsuz, iyi sürüşler dilerim....

4. turgay63

turgay63 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    turgay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 CRDİ (2008-2014)
    Arkadaşar merhaba aynı sorun bende de var çözümü için ne yapmamız gerekir bilgi verirseniz sevinirim.

Benim araçta ayrıca şöyle bir sorun var ; gece farlar açık yolda giderken aniden farlar ve araç içindeki aydınlatma ışıkları kendiliğinden sönüyor 1-2 sn. arasında geri geliyor.(Not:farlar auto 'da değil ) .

Önce sinyal sesi gitti aracımın daha sonra da anlattığım gibi çok sık olmamakla birlikte farları arada söndürmeye başladı.

Araç : 2012 Model HYUNDAI I20 1.4 CRDI

erenuzel41 bunu beğendi.
  5. Rmzn..34

Rmzn..34 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ramazan aktaş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Merhaba arkadaşlar aynı sorun dün aracımda meydana geldi. Sinyaller ve flaşör çalışıyor ama ses tik tak sesi gelmiyor sorun nedir yardımcı olabilecek var mı acaba

Bu Sayfayı Paylaş