Arkadaşlar merhabalar , i20 sense modelinde bulunan bu navigasyon cihazının yazılımı nedir bilemiyorum fakat mini sd kart içinde yazılımı barındırıyor. bunun herhangi bir güncelleme ile farklı bir yazılım ile açılması sağlanabilir mi ? örnek android veya bla bla bla .. görüntü tasarımı hiç hoşuma gitmediği için merak ediyorum.
Cihazın yazılımını soruyorsan win ce hiç bulaşmaya kalkma altından kalkamazsın ama navigasyon yazılımını soruyorsan resim küçük tam emin olamadım ama igo 8 galiba ve evet karta yükleniyor sd kartın içine tüm yazılım dosyaları yüklenip kullanılıyor .Eğer tecrübeli değilsen kurcalamanı tavsiye etmem önce konu hakkında biraz araştırma yapıp öğrendikten sonra ilgilen eğer yanlışlıkla birşeyleri silersen başına iş açarsın.yada bilen birinde yardım al,Ayrıca bu cihazlar wince olduğu için android programların çalışması mümkün değil ,aslıında bu konular forumda var ama biraz dağınık değişik başlıklarda kısa kısa özetlenmiş.
Evet çok araştırma yaptım sitede fakat hiç net cevaplar alamamıştım. Böyle birşeyi deneyen var ise haber ederlerse çok memnun olurum
micro sd card ın yedeğini alın. ondan sonra ordaki poi ve harita güncellemelerini daha rahat yapabilirsiniz. herhangi bir sorunda yedeğinize geri dönüş yapabilirsiniz. en azından ben öyle yapıyorum