Arkadaşlar Yeni i20 sense aracımın 5" ekranın solundaki ve sağındaki tuşlar gece görünmüyor. Bunların ışıkları yok mu yoksa ben açmayı mı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu gün servise gittim. Ekranın iki yanındaki tuşların ışığı yok sadece ejekt tusunun ışığı var dediler. :-( Ama tatmin olmadım. M.medya ekranının iki yanındaki ışığı yanan arkadaşlar var sa bir fotograf eklerlerse bende servise gosterecegim.
Bence multimedya sonradan takıldığı için servis o ışıkların aydınlatmasını atlamış olabilir. Bence bir daha kontrol ettirin özellikle hatta mümkünse başında durun aracın...
Ben çeker yollarım size. Karanlıkta ışık yanmıyorsa tuşları görmek çok zorlaşır ezbere basıyorsunuzdur muhtemelen.
Tesekkur ederim arkadaslar cozdum olayı. Isik ayari en dusukte oldugu icin yanmıyormus. Şans eseri oynarken buldum. Ama servisin bunu bilmeyip bu ışıklar yanmıyor demesi komik. Biz bu servislere nasıl guvenip arabalarimizi emanet edeceğiz. Ayrıca multimedya sonradan takılma degil orjinal fabrika çıkışı.
Klasik servis cevapları işte... Ayrıca sadece adı öyle. Farkı verip herkes taktırabilir. Gerçekten orjinali olsaydıı off off
Evet sıkıştılar mı bu böyle deyip geçiştiriyorlar. Orjinalden kastım fabrikada montaj olması. Yoksa farkını verince taktırılabiliyor tabii ki.
Ben Göğüs ün sol alt tarafindaki gosterge isik rolesini yukseltince yandi. Ama onu denemissindir heralde.