Arkadaslar i20yi sattim biraz nakit birazda otomtk 4 vitesli olusundan dolayi. Simdi max55 bin tlye otomatik arac ariyorum dizel lpg benzin farketmez honda civic bakiyorum ama siz ne dusunursunuz
Dusunursen tavsiye ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-fabia-style-1.2-tsi-greentec-477505418/detay
satılan i20 yerine tekrar yeni bir i20... neden mi çok farklı araçları şirkette kullanmış biri olarak... örneğin dün SIFIR km clio symbol ümüz 1 saatlik mesafede 24 saatlik yorgunluk verdiği için...
55.000 e düzgün bir elantra bulunamaz mı? Sonuçta Civic 'in model yılı 2008-2010 arası kalacak. Elantra 2011 üzeri olacak.
Elqntraydi onceki aracim iki aracida surmus biri olarak civic akrabmzda vardi civic elantraya gore cok daha keyifli bir arac oldgu icin terch ettim hyundai servisinide pek begenmiyorum
ben de biraz civic baktım ama fd6 kasa otomatik olup da 55binliraya alınacak aracın en az 10 bin hasar kaydı çıkıyor. ayrıca kilometresi de yükseliyor. bazı hyundai servisleri kötü ama honda servisleri de fena öpüyor.
Komsudan alacagim arac 105binde premium otomtk 2008 52.500e birakiyor hasar kaydo felan yok sorhulattm gosterdim
Temiz bulunursa civic in hybrid i de alınabilir. Özellikle 2009 makyajlı kasa. Biz millet olarak pek hybrid e sıcak bakmıyoruz ancak hem kullanan arkadaşlarım çok memnun hem de ben çok sıcağım bu teknolojiye. 100K civarı bütçe ile sıfır alınabilecek araçlar arasında bence en güçlü seçeneklerden birisi Auris Hybrid.
geçen seneden beri bu araçlar çok zamlandı, 52,500'e 10 yaşında araç? piyasası böyle ama ben tercih etmedim aynı durumda.