Arkadaslar forumlarda arastirdim i20 sanzuman guncellemesi var diye duydum . Servisi aradm baktilar yok oyle birsey dediler sivastayim. Bi arkadas yazmisti arac geri vitese gecerken gec geciyor diye otomatik vites icin benimkide oyle d den r ye gectigimde gec geciyor hatta yokusta d den r ye gcerken 2 saniye geri kayiyor araba r ye gecince ileri atiliyor guncellemeyle bu sorun cozuldu yazmisti acaba bu sorun nedir bilen varmi ? Yakin zamanda guncelleme yaptiran varmi?
Evet eşimin araç icin bende yazmiştim serviste i 20 için bir güncelleme var ücretsiz olarak uyguladılar
Ben dün sordum bana güncelleme yok dediler makineye bagldik dediler ben yaptiranlarin oldugunu soyledim onlarn aracta sikinti varsa yapilmistir dediler gerckten hyundainin servisi cok cok kotu
Ben de ocak ayında aldığım yeni i20 'yi 4 gün önce Erzurum'daki servise götürdüm. Cihaza bağlayıp baktılar fakat güncelleme yok, olsaydı cihaz gösterirdi dediler.
Ben eylülde aldığım i20 de vardı benzer sorun n den d te alınca 2-3 saniye geç geçiyordu eğer gaz verirseniz beklemeden araba ileri atılıyordu rahatsız edici şekilde servise kasım ya da aralıkta götürmüştüm güncelleme gelmiş düzeldi.Eğer sorun varsa sadece güncelleme değil çözüm yolu eğer guncelse ya da guncelleme ile gecmezse sıfırlama falan birşey yapıyorlardı servisi aramayin bulunduğunuz yerde varsa direk gidin baglasinlar tableti baksinlar
2015 1.2 manuel, 3 ay once yakit sarfiyati arttigi icin servise gittim sorun yok dendi, tablete bagladilar yazilim guncellemesi var dediler yaptilar.Sanzuman guncellemesi dendi ama aracim manuel anlamadim bisey. Yakitim da degismedi yine cok yakiyor