19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 prime

'Sohbet' forumunda tornek tarafından 2 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. tornek

tornek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar,
    Allah kısmet ederse haftaya bugün i20 troy alıyorum ..
    benim sorum şu 0 km araçlarda rodaj süresi hala varmı ne kadar
    neler yapmam gerek hep 2.el kullandığımdan bu durumlara biraz yabancıyım.
    >Teşekkürler...

Düzenleyen : tornek

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    şimdiden hayırlı olsun forumda rodaj diye aratırsanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

3. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Aracı alır almaz kullanma kılavuzunu bıkmadan okuyun. İlk 1000 km agresif kullanımdan kaçınmanız önerilir.

4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hayırlı uğurlu olsun .

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  6. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı Olsun Yapman Gereken Şunlarda Var Sağlık Çantanı İyi Kontrol Et Koysunlar

Sonra İstepne Kapağını Bazıları Koymuyor Onu İste Yoksa Kesin Vermesi Lazım

Tavan Döşemesine Söyle Elinle Göz Gezdir Tüylenme Gibi Durum Olmasın

Camları Sonunakadar İndir Kapıyı Aç Kapa Cam Sesi Gelmesin

Bagaj Kenar Boyalarına Dikkat Et Renk Değişikliği Olması (Kapı Eşiklerine)

40 km hızla gidince otomatik kapı kapanması lazım yapmamışlar ise hemen yapsınlar (ücretsiz)

Sağını Solunu Ön Arkasını İyi Bir İncele Lastiklerine Varsa Jantına Bak Boya Çizik Vs Vs Den Kaçın

Tekrar Hayırlı Olsun..

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hayırlı olsun aracı alırken iyice inceleyin sonra bi hata görüldügünde bayi kabul etmiyor araclarda rodaj süresi yok motorlar zaten normal olarak geliyor sadece 1.000 KM agresiflikten kaçının sert frenden kaçının başka bi sorunu yok ve kitapcıgı iyi okumanızı tavsiye ederim bazı konularda iyi bilsekte iyi olamayan cok şey cıkıyor hayırlı olsun tekrardan

8. ameise

ameise

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Ben de bayram öncesi i20 1.2 mode modelini aldım. Bu arabalarda ve eski sıfır aldıgım arabalarda yani yeni nesil arabalarda rodaj yok artık. Rahatlıkla uygun devirlerde kullanınız. Sadece size bu arabayı yeni alan bir kişi olarak tavsiyem arabayı önce iç ve dış iyice gözden geçirmeniz. Ben de şansızlık oldu dış kaporta boya ölçümüne baktık ama içe tam bakmadık. Kap iç vinil kısımlarına bakın renk farkı veya leke gibi birşeyler var mı?Gerçi araba da şans işi ama insan sıfır arabada hata olsun istemiyor ve kabullenemiyor.
    Yanız 87 yılından beri araba kullanan birisi olarak ilk defa 1.2 motor kullandım ve açıkcası korkarak ama motor, ses izalosyonu özellikle klima gerçekden umulmayacak kadar olumlu... Direksiyon elektrik destekli hidrolik , klima da hem motordan hem aküden güç alıyor. Ben de sogutmalı torpido ve USB, ipod vs gibi özllikler var ama bunları tam henüz denemedim. Ön cama UV korumalı Llumar cam filmi yaptırdım.
    Koltuklardaki renk siyah ve hoşuma gitmese de başka alternatif döşeme olmaması olumsuz bir durumdu..Benzini henüz ölçme şansım olmadı ama yakıtta gerçekden pinti oldugunu ibreden rahatlıkla görebiliyorum.
    Buradan veya özelden araba ile ilgili konuları daha detaylı tekrar yazışırız. Hele sizin ki de mode model ise aynı olacagı için daha da rahat bilgi paylaşımı yapabiliriz. Ben de özellikle bu troyu kullanan arkadaşları bulmak istemiştim. Tekrar hayırlı olsun...

9. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Hayırlı olsun..
    Foruma bir i20 daha geliyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. ameise

ameise

Alınan Beğeniler:
    0
    Stepne kapagından neyi kastediyorsunuz ben anlayamadım. İlk defa tam stepne olmayan bir arabam oldu. i20 toylarda tam boy degilmiş alırken ögrendim. Saglık çantasını ambalajlı , naylonlu kapalı yangın tüpünü de yanına eklemişler veriyorlar bakın..Bence fabrika gezisine giden arkadaşlar görmüşlerdir pekçok yerinin naylonlarla kapatılmış ambalajlı olması gerek( koltuklar güneş siperlikleri, kapı iç korumları vs vs). BUnolara da bakın. en de temizlik sırasında çıkarılmış dediler ama ben geldiginde de bunların oldugunu sanmıyorum nedense.. Sadece güneşlik sperliklerinde nylon vardı bende...Bir de kapıların otomatik kilt olayını merak ettim ve hem deneyecegim hem de servise soracagım..

11. tornek

tornek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok teşekkürler arkadaşlar evet kullanma kılavuzu benim rehberim olacak mutlaka. Benimkinin modeli 1.4 prime otomatik bir çok özellikleride standart park sensörü vs...
    tavsiyeleriniz doğrultusunda epey bir inceleyeceğim arabayı ilk önce lpg yaptırmak istedim ama rafa kaldırdık şimdilik, ilerde brc lpg yaptırmayı düşünüyorum.Ama ilk gözüme çarpan özellikleri gerçekten albenisi olan şık ve tipik aile arabası olması ayrıca sürücü koltuğu olsun arka koltuklar olsun
    çokrahat ve yeterince geniş, bagaj ise büyük değil ama kullanışlı koltuklar yatınca arka oldukça genişliyor şimdilik kullanmadan söyleyebileceklerim bunlar..

12. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Şunuda Belirtmek İsterim Lbp Şimdi Taktırdınız Taktırdınız Yoksa 5 Yıl Boyunca Taktıramazsınız İsterseniz Takarsınız Ama Garantisi Gider Ruhsatı Almadan İşleminizi Yaptırın Taktırıcaksanız Benim Araçda 1.4 Otomatik Vites Şehir İçi 10 Litre Yakıo 100km De Servis İstediği Kadar 6.5 7.0 Desin

13. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Ewt İstepnelerimiz Kücük En Fazla 80 Km Gidersin Demişlerdi o lastik İle Bide Onun Üstüne Konulan Kapağı Var Ben Ondan Bahsettim onları satmak için çıkarıyolar bazı servisler o kapak çünkü 65 tl

14. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Araca Bakın Km si 0 Olmasın :) Fabrika Tavsiyesi :)

15. tornek

tornek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrar merhaba arkadaşlar,
    hyundai i20 prime 1,4 otm alalı 2 ay oluyor daha rodaj süresi içinde ancak
    benzini su gibiiçiyor bir ara 14 lt yi buldu motorun yeni olmasından olabilir diye düşünüyorum...
    iyi sürüşler..

Bu Sayfayı Paylaş