Arkadaslar merhabalar 15 aydir 2013 i20 crdi sahibiyim ilk arabam ve arabalardan fazla anladigim söylenmez .araci aldigimda filtreleri fil marka ile değişmişti. Klimadan kötü kokular gelmeye başlayınca bugün zorlukta polen filtresini degistirdim plastik kisimlari yamulmuş hatta bir tanesi orta kismindan birbirine degecek kadar eğilmiş bunun sebebi filtrenin kalitesiz olmasimi ve ayrica yeni filtre ne almayalim tavsiyeniz ne olur simdiden teşekkürler
Yamulmasının sebebi, uygun filtre takmayıp, uydurmaya çalışmalarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Fil filtre iyi bir markadır, bunu beğenmediyseniz servisten orjinalini alın pahalı değildir.
Servisin orjinal ciftine 120 tl istediginden beri 2 senedir 20 tl lik polen filtresi kullaniyorum.sanki biraz havayı az gecirtiyor gibi gelsede bir yamulma.koku falan olmadı.Arkadaşın yazdığı gibi uygun olmayanı takmışlar olabilir.
ilginiz icin teşekkürler polen filtresi fil degilmis weber diye bir markaymis mazot yag hava filtrem fil markaymis. Hyundai nev polen filtresi icin 100 tl dedi. Kocasinan sanayide 15 tl lik çin mallari mevcut internette bir iki yer buldum fakat tam uyumlumu bilemedim parcacinin teki istersen valeo 70 tlye getiririm dedi
Açıkçası uygun bir filtre bulamadim 20 tl lik bir filtre takıldı klima gazini degistirdim 80 tl ye carpex klima temizleyici uygulandi 15 tl ye . Su an güzel bir limon kokusu geliyor klimanin sicak üfleme sorunu bir nebze duzeldi ama filtreti oek begenmedim orijinal alacagim galiba klimanin 1 duzeyde hic etkisi yok gibi istedigim performansi 3 duzeyde alabiliyorum ozellikle 1 duzeyde hic uflemiyor sanki
Bendede 2014 i20 var i20 lerin klimalari biraz zayif galiba cok serin ortam sevmeme ragmen 3.fan kadenesinden asagida terliyorum genelde 4.kademede kullaniyorum oyle buz gibide esmiyor.