Arkadaşlar şuan benim araç çalışmıyor. Alışveriş merkezi bahçesinde kaldım. Ön far ve iç aydınlatma Işıklar geliyor gidiyor gibi, herhalde kapıyı açık unutmuşum. Çünkü geldiğimde kapıları kilitlemediğimi fark ettim. Kapı da çok kolay açıldı gibi. o da ışıklardan aküyü bitirmiş herhalde 3 saat. Fren pedalı yumuşamıyor, taş gibi. Araç çalışmıyor. Gösterge paneli bütün ışıklar yanıyor. Akü, motor ve yağ ışığı sönmüyor.Ama emin değilim akü olduğuna
Takviye ile çalıştı. Sabah 6'da işe gideceğim, soğukta. Kaç saatte dolar aküsü , ne kadar çalışması lazım. Veya dolaşmam lazım
Hocam dolaşıp yol yapmakla o akü iş görecek kadar dolmaz , bir tanıdığın oto elektrikçi varsa , şarja bağlatsan sabaha kadar iyi olur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akü kaç yıllık markası ne ? Sabah illa araba lazımsa bu şekilde olmaz akü satan bir yere gideceksiniz aküyü ölçtüreceksiniz yoksa sabah bir süpriz daha yapabilir, Işıklandırmalar açık kaldıysa yani ondan dolayı yaptıysa kendini toplar çalıştıktan sonra
Kaç yıllık bilmiyorum. 12V 45ah 400A (En) Hyundai yazıyor. Işıklandırmadan dolayı oldu. 3 saat şoför kapısı açık kalmış. İç aydınlatma yanık kalmış bu sebeple. Full gözüküyor ölçüm aletiyle şuan. Einhell şarj etme makinesinde. 1 saat yol gittim, birde bu makine ile stop vaziyette şarj ettim.
Bizde 2016 model i20 otom vardı, annemlere çıktım poşeti bıraktım indim çalışmadı, o dönem servisten sıfır akü taktirmistim
8 yıllık aküden daha ne beklenir ki ? Benimki de 7 yıl gitmişti. Bu devirde en iyi efb akü zaten 5-6 yıl anca gidiyor dolayısıyla yaşanılan durum kış mevsimininde bastırmasıyla oldukça normal. Yeni bir akü alın, mümkünse 60 amper olsun böylelikle cca değeri yüksek olur, kışın soğukta rahat ettirir ve uzun yıllar götürür.