Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Orjinal Sis Lambası Takılması.

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda Burak616 tarafından 18 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. Burak616

Burak616 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Burak Tokdemir
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Herkese merhabalar. Daha önce konu açıldı mı bilmiyorum. 2011 model hyundai i20 mode model aracıma orjinal sis lambası taktırmak istiyorum. Orjinallikten kastım sinyal kolu da ön sis lambası aktif eder nitelikte olacak. Orjinal sis lambası aktif eden sinyal kolunu satın aldım yerine taktım ancak bir sorunla karşılaştım. Sorunum kol ile park aktif edince sinyal sinyal aktif edince park yanıyor. Önceki kolu tekrar yerine takınca her şey normal çalışıyor. Ancak ön sis aktif eden kolu yerine takınca parklar sinyali felan çalıştırıyor. Sanırsam soketteki kabloların yeri değişecek. Sinyal kolu da dahil değiştirip sis lambası takan var mı ve bana bu konuda yardım edecek. Kablo renkleri standart hangi kabloyu soketteki hangi bölgeye takmam lazım. Kablo kesilmeden soketten çıkarılabiliyor ve yer değişimi oluyor.

hyundai i20 prime veya fabrika çıkış orjinal sis lambalı olanın soket kablo şemasında bana yardım edebilecek var mı? Şimdiden herkese teşekkürler...

Bu Sayfayı Paylaş