Ufak bi kaza sonucu tamponun iç plastiği kırılmış bunu nerden bulabilirim bi kaç yeri aradım elimde yok vs diyorlar
Hocam geçmiş olsun , iyi bir tampon kaynağı yapılırsa destekli kaburga türü tellerle güçlendirilirse hizmet etmeye devam edebilir gibime geliyor. İllada orijinal alıp değişeyim diyorsan başta servisler olmak üzere sormaya devam et. Çıkmacılar da bir tercih tabi.
Hocam resimde tam belli olmamış galiba ama parça 4 parça halinde kırık ben parçacılara göstermek için birleştirdim o yüzden yenisini arıyorum genelde o parça toptancılarda dahi yok diyorlar
Hocam fark etmedim parçalı kırık olduğunu ama iyi bir usta yinede tek parçaya dönüştürebilir , sonuçta yük taşıyacak ve göz önünde bir parça değil ve tampon perdesinin arkasındaki bir parça ama tabi tercih sizin.
Geçmiş olsun. Hyundai bu tip sarf malzemesi olmayan ürünlerin tedariğinde kullanıcısını üzer. Servisle görüşün Koreden getirtirler bulamazsınız
86520C8100, 86520C8110, 86520C8300, 86520C8400, 86520C8700 bu kodlarla arayabilirsiniz, piyasada var. https://www.sahibinden.com/ilan/yed...mpon-sok-emici-orjinal-sifir-1265082523/detay