Hayırlı olsun, kaça aldın hangi model özelliklerden bahset, harita lambala bölümünü neden söktün? Halk merak ediyor .
Android mi yoksa orjinal hyundai ekranı mı? Dual core mu yoksa quad core mu ? Yurtdışı siparişi mi ? Cihazın fiyatı nedir ? Eğer yurtdışı ise gümrükten nasıl geçti? Lütfen arkadaşlar bir paylaşım yapıyorsak bilgilendirelim
Teşekkürler 800 tl ye aldım işletim sistemi Windows ce navimax marka harita lambasını kamera bağlantısı için söktüm dikiz aynasınıda monitör olarak kullanıyorum oyüzden İphone6 cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
Garantiyi nasıl etkiliyor hocam. Hayırlı olsun bu arada. ASUS_T00K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garantiye birşey olmuyor sadece Xenon larda sıkıntı yapıyorlar İphone6 cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
Kararan dikiz aynasını da siz mi monte ettiniz? Nereden, ne kadara aldınız? ASUS_T00K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben montaj yaptım aliexpresten aldım ben alırken 30 dolar dı fiyat lar baya bi yükseldi dolar arttı İphone6 cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
Elinize sağlık güzel olmuş, baya bir uğraşmışsınız Aynı aletin android versiyonları da var sanırım aliexpress'te belki işletim sistemi değiştirilebiliyordur. Bende araç içi kamera almak istiyorum, fakat ortada kablo gözükmesini sevmiyorum. Kablolar çok gözükmeyecek şekilde güç kablosunu nasıl bağlayabilirim? Birde sizin araba cam tavanlı mı? Benim güneşliklerin arasında öyle açılan bir yer yok gibi.
Teşekkür ederim evet zahmetli bir iş android li cihazlara birtürlü alışamadım oyüzden tercih etmiyorum aliexpresten almaya değmez di fiyatlar birbirine yakın Araç içi kameraya gelirsek enerji kablosunu benim yaptığım gibi tavan lambasından alabilirsiniz kablo görüntüsü olmadan keyifle kullana bilirsiniz Evet camtavan araç tavan lambası ve gözlük kabı var orada İphone6 cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
Merhaba ön kayıt kamerası olarak hangi ürünü kullandınız ve amblemin içine nasıl gizlediniz güzel olmuş eğer anlatırsanız bende yapmaya çalışırım