Nalet Olası Kumholardan Kurtuldum Birde İşin Garibi İ20Lerin Üstündeki 195/50/16 Bu Ebatta Sadece 2 Marka Var Bilginize Sunarım Onlarda MICHELIN Continental Şimdi Diyen Çıkar Yükseltseydin 205/50/16 Gibi Vs Vs Ler Bu Seferde Teker Yüksek Yanaklı Olucağından Manevra Benzin Gibi Sürtme Gibi DezAvantajlarından Michelin Sorduk 195/50/16 Lastiği 300TL * 4 1200TL Continental Yan Ürünü Araştırdım Matador Die Bi Markası Var %51 Hissesi Continental De İmiş Ayrıca BWM Araçları Biliyorsunuz Continental İle Çalışıyor Yani Kötü Değil Sanırım Onun Fiyatıda 150 TL * 4 600 TL Bide Balans Yaptı Para aLmadı Metal Sibop Yaptırdık Onada Almadı Bi Kötülüğü Yol Yardım Yok Ama Araç Yeni Dediler Gerek Yokki Dedi 5 Taksit İle Almış Bulunuyorum Sefaköyden Güngörene Geldim Yol Denememde Şöyle Bişey Oldu 10Litre Yakan Araç 8 Lere Düştü Ayrıca Tekerler Çok Ses Yapıodu Şimdi Azda Olsa Yapıo Araç Biraz Sanki Yükseldi Şuanlık Bu Kadar
Tabiki Vardır Ama Bu i20ler İçin Üretilen Lastik Ebati Fabrika Çıkışı 195/50/16 Buda Her Marka Üretmiyor Malesef Sadece Dediğim 2 Marka O Kadar :/