arkadaşlar, sağ ön kapıyı dışarıdan açarken çok zor açılıyor. ama içerden direk açılıyor. yağlamakmı gereklidir yardım rica ediyorum.
Dışarıdan açılırken , kolu çekip dış butona basınca bir yere takılma mı hissediyorsunuz , nasıl bir zorlama var acaba ? Aynı araçtan bende de var şu ana kadar bir sorun yaşamadım , bazan temizlik yaparken arka kapıları kilitliyor , kumandayla sistemi aç kapa yapınca düzeliyor.Sizdeki sorun dış kapı kolunda bir sorun gibi geliyor ve mekanik bir sorun , bir söktürüp baktırmanız ve icabında wd-40 la yağlatmanız iyi olur.
bende de 2011 model i20 troy var aynı problemi bende yaşıyorum birisi bineceği zaman kapıyı kilitli sanıp bana bakıyor içerden açıyım gibisinden ben dert etmiyorum
Benim araçta 2011 model benimde ön iki kapıdada zor açılma var.sert aciliyor sanki kapı kolu elinde kırılıp kalıcakmış hissi veriyor.yazılanlarda oldugu gibi yabancı biri acamayinca yüzüme bakıyor.arac yeniyken servise söylemiştim zamanla alışır demişti.Geçen sene serviste kapi kilit karşılıklarını ayarladilar (hesapta ) silikon sıktı lar yine aynı.