Merhabalar 2011 i20 1.2 aracım var artan benzin fiyatlarından dolayı lpg taktırmak istiyorum konu ile ilgili olarak -HANGİ LPG FİRMASINDAN TAKTIRMALIYIM -YAKIT OLARAK NEKADAR TÜKETİM OLUR -ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR.
Artı ve eksiyi düşünmeye şu kadar yakar bu kadar motor harap olur demeye de gerek yok. İyi usta bulun temiz iş yapsın takın LPG keyfinize bakın ya değilse benzine para filan dayanmaz.
iş ile ilgili günlük 170 km yol yapacağımdan ben de lpg taktırmayı düşünüyorum kafamda iki marka var prins ve brc sizce hangisi?
Öncelikle şunu söyleyeyim BRC firması bana göre servis garanti kapsamın da iyi değil bende brc var ama bin pişman etti servis hizmeti beni. Adamlar garanti kapsamın da olan sistem için yaptıkları iş için benden para alındı. Durumu yetkili yerlere bildirdim ama bir oraya biri buraya yolladı durdu. Bende en sonun da sizin vereceğiniz garantinin dedim ve cebimden yaptırdım. Bir daha da brc filan yanından geçmem şahsen.
http://www.aksoyotomotiv.com.tr/index.php/lpg-urunleri/tasarruf-hesaplama.html @sedatkarahan buradan hesaplama yapabilirsin.
Brc nin kendi üretimi GFİ lpg kiti var enjektör ve regulatör farklı brcden sadece fiyat olarak 1400 lira gibi bir fiyata takılabilir arıza lambası yanmadan sorunsuz kullananilirsiniz ben taktıralı 2500 km oldu memnunum
Ben 2015 i20 ye lovato taktırdım çok memnunum. Ustanın iyi olması çok önemli. Aksaraydaki ustama ta kayseriden gelip gidenler var Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzun Yıllar Kullanmayı düşünüyorsanız. Kesinlike BRC Sequent 32 kit montajı yaptırın.Hem yakıt ekonomisi hem aracın orjinalliğinin bozulmaması gibi birçok +'sı var aracınızın manifoldu delinmez. Enjektör kabloları kesilmeden montaj yapılır.
Bikmadiniz insanlari kandirmaktan. Bu da bir basari tabii. Pipo dediginiz olay benzin enjeksiyonunu bozuyor. Bunu forumda bir cok kullanici gozleriyle gordu, iptal ederek manifolt deldirdi. Orjinallikten bahsedip bagaj havuzuna yumruk kadar delik aciyorsunuz
Bu güne kadar yüzlerce Pipo montajı yaptım. Daha birtanesinin benzin enjektörlerinin bozulduğunu görmedim. Bu laflar sadece markayı karalamaya yönelik bir mevzudur. Orjinalliğini bozmaktan kastımız buydu . Araca Lpg dönüşümü yapılıcaksa bırakın yumruk kadar delik delinsin. Siz isterseniz aracın içindende çekilir
1.4 cvvt motor rio sedanıma 7 ay önce atiker gold taktırdım 1400/9 taksit, diğerlerine daha fazla para bayılmanın manası yok bence.
Orjinal LPGli i10 incelediniz mi acaba? Bence tüm BRC bayilerini toplayıp inceletmek gerek. Adamlar onda bile pipo kullanmamışkar. Döküm bir manifold tasarlayıp, benzin enjektöründen farklı bir bölgeden (manifoldun tam üstünden) LPG enjektörü uygulamışlar.
Sizin dediğiniz gibi değil arkadasın dediği enjektör bozulması değil geriye cekilen benzin enjektörünün enjeksiyonu bozdugu lft ve sftyi değiştirdiği pipodan gazın aynı yerden verilmesi iyi zamanla bozuyor enjeksiyonu hatta Obk isimli bir mühendisin pipo ile ilgili deneyimini anlatan bir yazı mevcut google pipo obk yazın bi okuyun isterseniz en güzeli manifoldu benzin enjektörüne en yakın yerden delmek benzin enjektörüne dokunmamak brc iyi bir kit ama pipo sadece pazarlama taktiği