selamlar elimde 56 bin lira bir para var i20 düşünüorum ama sübap erimesi varmış alimnyum olduğu için sübap deişimi için ne kadar öderim şu an altımda kangoo var her 70 binde 80 binde bir deişeceksem aracımı rektefiye ettirir devam ederim çok masraflı ise orta paket düşünüyorum öneririmisiniz teşekkürler
EURO5 emisyon standartlarını tutturabilmek için yeni nesil arabaların hepsinde magnezyum alaşımlı (alüminyum hiç duymadım) sübap kullanılıyor artık. Bu korkuyla ya hiç sıfır araba alamazsınız, ya da sıfır araca LPG taktıramazsınız. Yüksek devirlerde uzun süre kullanmadıktan sonra LPG kolay kolay sübap eritmez. Sübapların deforme olması büyük oranda kullanıma bağlıdır. Deforme olsa veya erise bile çok korkulacak bir problem değildir. 80binde eritseniz de parasını çoktan çıkartmış olursunuz. İlk değişimde Çelik sübap takımı taktırırsınız olur biter.
Erime isin sehir efsanesi, asil olusan olay boy uzamasi. Iyi bir obd li sistem ve duzgun montajda boyu degismez. Fakire kactiktan sonra benzinde de boyu degisiyor.
yorumlarınız için teşekkürler magnezyum yanlış yazmışım brc taktırmayı düşünüyorum ama birde hadi olduda deişim gerekti kaç tl ye patlar çünkü uzzun vadeli bir kredi çekeceğim
başka araç bakmakta fayda var lpg sıkıntılı bir olay. ( dizele alışkın olanlar için ) eğer aile vs bir durumda varsa lpg tankı olan i 20 nin bağajı yetmeyecektir ayrıca
Bende aynı kafa karışıklığını yaşıyorum servis kesinlikle tavsiye etmiyor lpg yi taktıran arkadaşlar varsa yorumlarınızı bizimle paylaşırmısınız özellikle yeni kasa 1.2 kullanıcıları