arkadaşlar i20 1.4 dizelim var.lastiklere fazla bakmazdım bir kontrol edeyim dedim.tüm lastiklerin basınçlarını aynı yaptım.3 gün sonra sol ön 26 basınca düşmüş ve ben yine tamamladım.3 gün sonra yine baktım sol ön 26 basınca düşmüş diğerleri 1-2 basınç aşağıda.sol ön lastiği yaptırdım çivi girmiş.lastik yapıldı ama lastik basınçlarını yine kontrol ediyorum önler yine 1-2 basınç aşağıda geziyorlar.arkaların basınçları düşmüyor.sürekli lastiklerin basınçlarına bakmak mı gerekiyor?benzinlikte hava basıyorum millet sırada herkes lastiklere hava basıyor.lastik basıncının inmesi sürekli olur mu böyle?ön lastikler 1-2 basınç niye iner?
2015 i20 lastik basincini 32 bar yaptim lastik basınç göstergesi ariza verdi 36 yaptim ariza isigi sondu e6 fazla degil mi 16 jant i in
2013 i20 aracım var malum 15 jant , aracı aldıktan sonra şöyle bir baktım bütün lastikçiler ezberlemişler abi , 28 - 30 diyorlar , diyorum bizim araç şu , jant şu olsun diyorlar şimdi kendim vuruyorum havayı , önler Isparta (32) , arkalar Mersin (33) aşırı yük halinde arkalar 34 yapıyorum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.