arkadaşlar yeni i20 ye landirenzo tüp taktıran her hangi bir arkadaşım varmı ben aldım çok yakıyor onun için hyundai landirenzo ile anlaşması var 5 yıl motor garantisi var ergodan kasko yapıyor ruhsata işletmesi gaz muayinesi falan bana 1.800 tl dediler ama yanlız aklıma takılan uyumsuzluk yada randıman alamama konusu olurmu acaba bilgilerinize tşk
Hyundai Assan'ı arayıp konuyu iletmenizi öneririm. Anlaşma BRC ile var, LandiRenzo ile bir anlaşma yok bildiğim kadarı ile. Olsaydı da bilirdik.
hocam ankara balgatta ata hyundai var ankarada yeşil yıldızlarla anlaşma yaptılar ve burası brc takıyordu ve landirenzo ile sonradan anlaştılar ve kullanıcılarına landirenzo öneriyorlar ve landirenzoda brc ye göre gerçekten çok iyi ve brc artık italyadan gelmiyor türklerin eline geçti bilirsiniz hile hurda o yuzde landirenzo taktıracam motroda 5 yıl ergodan kaska yapıyorlar durum aynen boyle
Firmalar hakkında yorum yapmam ama aracıma landi mi brc mi taktırayım diye düşünürsem ben brc taktırırdım. Sonuçta Hyundai Türkiye BRC ile anlaşmış, yarın İstanbul'a taşınsanız hiç bir servis size garantide yardımcı olamaz.
hocam brc nin garanti şartları çok ağır ve 2 yıl o kötü sende haklısında işte araştırdım baya o yüzden
çok iyi fiyat 1800 tl. ama kafaya da takılmıyor değil brc daha iyi gibi sanki . bende brc taktırmayı düşünüyorum açıkcası.
Landirenzo 1800 tl bence de çok iyi fiyat. ben toyota yeni kasa corolla 1.6 için yetkili satıcıya lpg konusunu sordum. Landirenzo ile anlaşmalı olduklarını ve fiyatın da 2800 tl olduğunu söylemişlerdi...
Bugün Ankara olgun lpg den landirenzo evo modeli için 1600 tl fiyat aldik, arkadaşın 2011 opel astra aracı için.. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk