Arkadaşlar düşük hızlarda klimayı açtığımda arabada baya bir sarsıntı oluyor bu sarsıntı arabanın içinde konfor felan bırakmıyor.Sarsıntıdan dolayı yol bilgisayarının üstündeki ince yer titriyor , direksiyondan bile hissediyorum.Trafikte durduğumda motorun sesini bastırıyor yane o kadar . Ancak hız 60 ı geçtiğinde ses seda kalmıyor.Soğutmada veya üflemede bir sorun yok gayet iyi.Sizce sorun ne olabilir varmı böyle bir sorun yaşayan.
Benimde aklıma motorun tam yerine oturmaması vs.. gelmiştide acaba neden araba hızlanınca birşey kalmıyor garip valla.
cumartesi sanayiye gideyim o zaman sanayi ile ilgilide pek bilgim yok özel klimacılar varmıdır kime gitmem lazım bide zor bir işlemmi bu balans balans değilse bile klima motoruna ulaşmak için çok şey sökmek gerekirmi ?
Kesinlikle bakılıp kontrol edilmesi gereken bir arıza var. Mümkünse bu şekilde klima açmayın.. Normalde kore-japon otobillerinde klima o kadar dengeli ayarlanmıştır' ki devreye girdiğini anlamazsınız...Misal i10 ufacık motorlu araç var kuzenimde, AC tuşuna bastığında en ufak bir ses yada titreme olmuyor.
Benimki de hissedilir bir devir düşüşü yapıyor bir problem mi var acaba? Xperia U cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
bende farkındayım bir sorun olduğunun titremeyi hissettikten sonra zaten bir daha klimayı açmadım.Bu hafta sonu sanayiye gidicem inşallah çok buyük bişey çıkmaz.Bide hala cevap alamadın özel klimacılar varmı ben hafta sonu kime gidicem Sanırım beyinle ilgili onu ayarlıyorlardı klima açıkken araba daha devirli çalışır gibisinden.
Arkadaşlar sorun anlaşıldı bugün sanayiye gittim usta baktı fanın değişmesi lazım dedi fan çalışınca sallanıyormuş ama ben sanayide yaptırmak istemiyorum fan yiyatları ortalama ne kadardır serviste bilgisi olan varmı ?
Garanti dışı kalmışsa servise o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum sağlam bir usta işinizi daha uygun fiyata halledebilir ..geçmiş olsun ayrıca
1 seferlik eksiklik bazen böyle durumlara yol açabiliyor. bence hem servisten hem sanayideki ustadan fiyat alın. bazen servis sanayiden ucuza gelebiliyor
Ne zaman servise gitsem sanayıden 2 kat fazla fiyat çekti banyoda doğdum ondan mı acaba bir bahtsızlık aldı başını gidiyor bende en iyisi köksal abinin dediği gibi fiyatları kıyaslamak ..
Ya tamam usta arızayı bulduda çok çelişkili konuştu tamam sorunun fanda olduğunu anladık ama adam diyorki açtıktan sonra komple fan motorunuda değişebiliriz sadece davlumbazıda değişebiliriz diyor zaten parçayıda servisten alacakmış.Bende servisede bi soruyum diyorum köksal abinin dediği gibi belki onlar kesin bişey söyler bu arada şimdi benden hasar tespit parası almaz inşallah servis
Servis'e gittiğinde blue card al hyundai de ara bir ücretsiz check up ve arıza tespit gibi kampanyaları oluyor gidip konuş sana yardımcı olacaklardır sonuçta kasalarına para girecektir. sanayide ki ustaya güvenme derim. genelde ezbere konuşuyorlar yapılan işe garantide vermiyorlar bu sebepten pahalıda olsa servis