Merhaba arkadaslar, Araç park halindeyken sanırım motorlu bir sürücü gece vakti kapıya sürtmüş.. Çizikler şoför kapısında olduğundan gördükçe can sıkıyor pasta cila da yapıldı ama kapatmadı. Nasıl kapatabiliriz bilgisi olan var mi arkadaşlar?
köksal ın bir konusunda vardı rutuş boyası zımpara tekrar boya tekrar zımpara şeklinde çizik doldurulabilir sonrasında vernik atılır. yada sadece içine rutuş yapılıp sineye çekilebilir lokal boyanabilir. sizin bütçenize ve keyfinize göre değişir ama saglam usta bulmadan yola çıkmayın. geçmiş olsun
Murat Hocama katılıyorum... Bknz: Köksal hocamın konuları... Ayrıca geçmiş olsun... nazarlık diyelim...
Son zamanlarda reklamasyonu yoğundu hiç çizik kapatma kalemlerini düşündünüz mü acaba yoksa bu kalem iş fos mu ?
Oncelikle gecmis olsun.Cizik astara inmemis gbi duruyor zimpara ve iyi bir pasta ile hallolur ama zimpara islemi daha once deneyiminiz yoksa sakat olabilir. Istanbul umraniye deyim gelirseniz yardimci olurum
Kalem isini hic dusunmedim cunku kendime guvenmiyorum hani yaparsa usta yapar diyenlerdenim Salih Bey teklif ve yardiminiz icin cok tesekkurler, dukkaniniz mi var oralarda? Bu siralar is guc yogun ama bir gun ugramak isterim yaniniza
Kendim mobilya ciyim ama otomobil detay işleri ilede ilgileniyorum garajimda önceden haberlesirsek ikimizde uygun bi zamanda sorunu cozeriz