Herkese merhabalar konu başlığı veya kategori yanlışsa moderatörler düzenlerse sevinirim. 2013 i20 aracımda görselde ki plastik parça kırılıp çıktı internette veya parçacılarda soracağım ama adı nedir ne diye geçiyor ismi bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim .
Adı "Kapı içi eşiği alt bakaliti" olabilir. Parça kodu da 858721-J000RY (Sağ kapı) olabilir. Piyasada bulamazsanız yetkili servislerden temin edebilirsiniz.
Plastik parçaları tamir eden yerler var, stop tampon tamiri yapan yerler de tırnak tamiri yaptırıp tekrar takabilirsiniz
Hocam hangi kapının eşik plastiği bu , yumuşak sayılan bir malzeme biliyorum. Tırnak mı var altında ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sağ kapının, aslında sert bir malzeme daha önce sökmüşler ses sistemi için kablo tesisatı çekmişler ama tırnakları kırmışlar bu yüzden oturmuyor yerine ufak bir harekette yerinden çıkıyor.
Hocam benim de arkalara hoparlör takıldı tesisat hazırdı bağlantı kolay oldu , park sensörü de sensörleri kablosuz iletiyor hoparlörden konuşmalı bagajdan , dolayısıyla hiç sökülmedi ama bazan tavanı silerken kapı eşiğine basınca ses geliyor esniyor ama çıkarılmadığı için nasıl bir yapısı var bilmiyordum. Eğer tırnaksa boşluk yapan veya kırılan lehim tabancasıyla bir parçayı eriterek oraya monte edebilirsin elin yatkınsa. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi