şu sıfır alınan arabaların kazalı hasarlı çıkması haberleri insanı sürekli kuşkulandırıyor... bende bugün stepneyi kaldırdım macun gördüm dipte ve ön farımdada dişlerin geçtiği yerde silikonlar var acaba kuruntumu yapıyorum diyorum bilmiyorum buyrun bakın.
fabrika macunu onlar bende de var yoksa hepimize kazali arac mi satti bunlar ) LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mâlum motor küçük sürekli kedi giriyor işiyor tüğ bırakıyor. Allah korusun tüğleri alev alır diye çok korkuyorum temizliyorum arada bir. nasıl temizleticem ben burayı bilmiyorum sanki araba 10 yaşında benzinli motor yıkatılmaz diyorlar çözüm nedir acaba....
Araçların görünmeyen yerleri macunlu, yarı boyalı yarı boyasız, sanki üstün körü yapılmış gibidir... Hele ki altta bir yerleri çarpıp eğmişseniz daha çok pimpiriklenirsiniz... Mesela uçaklara dikkat edin... Flaplar açıldığında gördüğünüz manzara pek iç açıcı değildir... Görüntüsü yoktur ama işlevi çoktur... Yada dış yüzeyi kimse görmediği için ezik büzüktür... Bagaj da öyle görünmeyen yüzeyler böyledir... Hondalar daha fenadır...