Ben de 2 sı arasında kaldım arkadsmda sızn gıbı bronzdan vazgecmıo ama beyaz serkan abının dedıgı gıbı ben burdayım dıo
o beyazları koyup birde 3.5 luk yay koydugunda işte ben burdayım hazırım der tabi renkler ve zevkler tartışılmaz bide photoshop oldugundan burda sırıtmış gibi duruyor al sana en iyi örnek bu eski kasanın ama tatlılık ve sadelik cok şık duruyor
Shopu ben yaptım farklı resimden aldığım için jantı renk farklılığı var. Şimdi araca spor helezon takma gibi pek şansı yok arkadaşın + lastik olarakda fabrikanın taktığı lastikler olcak yani kalın yanak beyaz olursa yanak büyük olduğundan kötü durur bence bronz olursa lastiğin görüntüsünü bi miktar kapatır ayrıca parlatıcı kullanarak yanağın kötü görüntüsünü azda olsa azaltırız bence Spoonun beyazını araca takıp bakmak lazım jantlar daha beyaz durursa resimdeki gibi sırıtır ayrıca lastiğide taktırıp baktırmak gerek onuda kabul etmezler lastik janta geçirildiğinde almak durumunda kalırız. Jantı kullanım yönündende beyazı kaldırıma sürtersek çok belli eder bronz her açıdan daha mantıklı bi seçim + Spoonu aldıkdan sonra ileride ince yanağa geçmek gibi bi ihtimalde yok yanak incelirse çamurluk içi boşluk baya fazla aracda yere yaklaşır