Arkadaşlar merhabalar.. İ20 kullanan ve arabasına çelik jant alan arkadaşlar varsa,ellerindeki orjinal i20 jant kapaklarını satmak isteyen olursa bana mesaj atsın lütfen..Bende i20 1.2 mode var ve bir tane jant kapağı lazım..ön sağ teker için. Ayrıca fiyat konusunda bilgisi olan varsa,paylaşırlarsa sevinirim.. herkese iyi haftasonları
Sanayilerde orjinal değil ama görünüş olarak birebir aynı jant kapakları satılıyor işiniz düşerse bi bakın isterseniz.
bende 4 adet var kardeşim telefonum 05446475114https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif<div name="popUpDiv" id="popUpDiv" ismouseover="false" ="popUpDivOff" =":this.Name='popUpDivOff';" =":this.Name='popUpDivOn';" style="display: none; "> <div name="popupMenu" id="popupMenu" style="display:none" ="popupMenu"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> <div name="popupMenuVideo" id="popupMenuVideo" style="display:none" ="popupMenuVideo"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4">
Hyundai yetkili servise gittim,orjinal jant aldım arkadaşlar..herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.. Düzenleyen : ahmetaykac
Servise gelen bir i20 si olan arkadaşla sohbet ederken benim jantı gösterdim.Onda fazladan iki tane orjinal jant varmış,istersen 25 tl ye verebilirim dedi,bende ok deyip aldım..güvenilir birisi olduğu için aldım,servisteki ustalara gösterdim %100 orjinal jant,alabilirsin diye onayladılar bende aldım..yoksa serviste bulamadım maalesef..sipariş verin getirtelim dediler ama gerek kalmadı,denk geldi açıkçası Bu arada Hyundai servislerinden genel olarak çok memnunum,servis müdürleri özellikle çok kibarlar..