Herkese selam. Daha once bahsedilmis mi bilmiyorum? Ancak Hyundai kucuk hacimli turbo benzinli motorlari satisa sunmaya hazırlanıyor. 6 ay icerisinde yeni i20 lerde 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motorlari gormemiz cok olasi. Kaynagimi aciklamiyorum ancak saglam oldugunu soyleyebilirim. Tsi ya karsi Hyundai'nin son eksigide tamamlanmis olacak. Benzinli i20 alacaklar biraz daha disini siksin ya da ikinci ele yonelsin bence. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman i20 tam olacak o motorlarla eksikti hep. rakiplerinin gerisinde kalıyordu bu konuda şimdi layığını buluyor olması gereken şekilde çünkü araba olarak çok iyi.
Yeni kasa i20 çıktıktan sonra 2014 te sıfır i20 alanlar ne kadar üzüldüyse, bu motorlar çıktıktan sonra 2015 te sıfır i20 alanlar da üzülecek yani. Gerçi benim için turbo motor tercih sebebi değildir. Ben aracımın motor performansından, tüketiminden çok memnunum ama genel olarak Hyundai'nin pazarda rekabet gücünün artması beni çok mutlu eder. Şu an mevcut motor seçenekleriyle bile bir önceki kasaların tam tersine, yollarda yeni Corsa'nın 10 misli yeni i20 görmenin zevki paha biçilemez.
evet yeni i20 yeni corsayı yendi diyebiliriz, ama hiçbir şey için pişman olmaya gerek yok bence, zaten aracın pazarlamasını yapanlar, siz müşterilerin algılarını inceleyerek politika belirliyor, yani i20ye yeni motor gelir ve çok tutulursa fiyatı pahalı olur, tutulmayan birşey gelirse fiyatı düşük olur,
tgdi için çok geç bile kaldılar nezamandır yurt dışına satışını yapıyorlar, i10 içinde aynı şekilde , ayrıca artık yeni nesil bir otomatik şanzıman şart oldu bu eksikler yüzünden hyundai almıyorum bir suredir
1.2 turbo motorlu araçlarla alakalı google da bir arama yapın inanılmaz derecede şikayetler veryansınlarla dolu. hepside çok ünlü bir markaya ait
Motor demişken i20 nin 2015 modeli 1.2 motoru 84 beygir iken pejo 1.2 si 82hp reno clio joy 1.2 75hp güç üretiyor, polo nun atmosferik 1.2 si yok 1.2 tiesayı ise 90hp üretiyor. i20 nin eksiği asfalt koparan yırtarak gidebilen 110 hp lik bir motoru ile 6 ileri otomatik şanzımanı tercih etme imkanımızın olmayışı öbür avrupalı markalarda acayip acayip çeşitli adette motor opsiyonları var i20 de yok üç tane motor var orada neyse olmasın i20 güzel araba zaten, fakat bir full clio yu 68000 liraya veriyorlar ki bu fiyata güzel pazarlıkla sıfır benzinli style paket i30 alınır hem kuvvetli hem geniş hem yola yapışan tarzda resmen ucuza segment atlanır ama i20 nin en fulü kaç para? rakiplerine göre ucuz, bir 60000 lira değil. Turbo benzinli i20 ye gelsin yine rakiplerinden ucuz kalır bence Birde turbolu motor bizi hızlandırmıyor aslında yavaşlatıyor, 30000km lerde turbodan farenjit sesleri gelmemesi için sabah marşa basıp motor ısınana kadar mecbur beklenecek, sonra stop etmeden önce yine bir dakika kadar beklemek gerekecek, bunlar hep vakit ve ilave dikkat isteyecek işler herşeye rağmen bundan sonraki tercihim turbo benzinli binek bir hyundai olurdu