Aracin ustunde gelen michellin energy saver den memnun degilim arkadaslar... Piyasanin en pahali ve en kaliteli lastigi ... Belki dogrudur kalitelidir guvenlidir orasina birsey diyemem ama petlas in kis lastiginden daha fazla ses yapiyor.... 3 ay petlas kis lastigi kullandim degistirir degistirmez ses bariz derecede artti.. ki zaten lastiklerin ustundeki desibelde de michellin petlastan fazla desibel e sahip... SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marka konusu araştırılır fakat 185 60 yerine 185 65 ölçüsü alırsanız lastik başına 50 lira 4 lastikte 200 lira kârınız olur benden tavsiye. Ne gibi etkileri olacağını ise bilenler yazarsa biz de öğreniriz.
olmaz olmaz olmaz... Araç orjinal lastiği neyse onu takmak zorundasınız... Fren konfor ve km saatinde değişimler yaşarsınız...
Valla ben kis lastigi orj olculerde bulamadim aceleyle 205 55 16 aldim yakita falan etki edip etmedigini bilmem arac yeni yakiti belli olmuyo ama konforda cok fazla birsey hissetmedim hatta taban daha genis oldugu icin yol tutusu daha iyiydi ama ben yine de orj olculerden yanayim SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercek hızı %3 daha dusuk gosterir, aracın konforu artar ama yokuslarda arac dolu ise bir alt vitese dusebilirsiniz.