Herkese iyi günler tekrardan, resimde görünen jant modelini arıyorum da, 15 inç talisman modeliymiş. Yardımcı olabilecek ya da yol gösterebilecek olursa sevinirim...
Gemini'nin cevabı Görseldeki jant, Hyundai i20 modelinin (özellikle 2014-2020 arası üretilen GB kasa kodu) yüksek donanım paketlerinde (Elite gibi) gelen orijinal fabrikasyon (OEM) jantıdır. İşte jant hakkında bazı detaylar: Jant Bilgileri Marka: Hyundai (Orijinal Ekipman) Model: i20 Elite / Style donanım jantı (Halk arasında "Elmas Kesim" veya "V-Spoke" olarak da bilinir). Tasarım: Çift renkli (Bi-color); antrasit gri zemin üzerine parlak metalik kesim yüzey. Ölçü: Genellikle bu tasarım i20'lerde 16 inç olarak sunulmaktadır. Bijon Aralığı: 4x100 (Hyundai i20 standart ölçüsü). Eğer bu jantı satın almak istiyorsanız, çıkma parça satan yerlerde veya ilan sitelerinde "Hyundai i20 Elite 16 inç orijinal jant" şeklinde arama yaparak bulabilirsiniz.
Cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Benim de bildiğim hyundai nin jantı değil, renault talisman ın 5 bijon 17 inç 2016-2018 arasındaki orijinal jantı. 4 bijon olarakta ithal üretmişler herhalde ama piyasada yok siyahı buldum gri olanı bulamadım.
Jantlar ile ilgili hiç düşüncem yada ilgim olmadığı için bilgi sahibi değilim. Yapay zekaya sordum öyle dedi sadece.