Merhabalar, aracım i 20 2103 hararet problemi var. Conta, termostat, radyatör kapağı ve devirdaim yeni, fanda sıkıntı yok. Sabah ilk çalıştırıp yola çıktığımda yokus falan çıkıp motoru biraz zorladığimda hararet yapıp yedek depodan su atiyor.en fazla 200 ml kadar su atıyor. Su takviye edip motorda ısındığında bu sorun olmuyor.
Ayrıca şöyle bi durum oluyo sabah hararet normal seviyeye gelince kaloriferi açıyorum soğuk hava geliyor sonra yedek depodan su atiyo
Araçta lpg varsa lpg regülatörü diyaframından soğutma sistemine gaz kaçırıyor olabilir. Lpg yoksa ya da regülatör sağlamsa conta yeni demişsiniz yapılan işlemde hata olabilir.
Conta olsa aracı sürekli kullandığımda su eksiltmez mi sadece motor ilk ısınırken başıma geliyor bu durum.
Radyatör e su eklemeden deneyin. Sabah kontrol edin. Radyatörde su tam olsun. Genleşme kabında da yarı seviyede. Bir de öyle bakın. Araçta yalancı hararet olabilir.
Hocam aynı araçtan bende de olduğu için konuya dahil oldum , bir hayli şeyleri yenilemişsiniz ama , kalorifer peteğinde tıkanma var mı su devridaim yapıyor mu ? Aracınızın termostatı ve radyatör kapağı orijinal mi ? Ben sabahları ilk devrede kontağı bekletiyorum ikaz ışıkları sönünce çalıştırıyorum ,2-3 dakika sonra kalkış yapıyorum ve 800-1000 m sonra hararet 90 a yaklaşıyor ve kaloriferden sıcak üflemeye başlıyor. Bilginize. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Kalorifer falan iyi o parçalarda orjinal. Sizde yukarda yazdığım sekilde hararet problemi mi yaşadınız
Hayır hiç bir sorun yaşamadım bu güne kadar , size fikir vermek İçin yazdım. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Burada kaloriferden soğuk üflediğini yazmışsınız , sonra yedekten su attığını söylüyorsunuz , siz yine de devridaime tekrar baktırınız . Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi